A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Оголошення

Стартує   проект  для  жінок-аграріїв,  які мають ідеї для розвитку як інфраструктурних  проєктів,  так  і  бізнес-моделей  розвитку аграрних галузей.

Стартує   проект  для  жінок-аграріїв,  які мають ідеї для розвитку як інфраструктурних  проєктів,  так  і  бізнес-моделей  розвитку аграрних галузей. Інформація в додатку. (Людмила Петриканин - заступник начальника управління  агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації      тел (0332) 249996        +380673327201        mailto:lfp@agro.voladm.gov.ua )

17:20:00 11.03.2021

Зміни в графіку прийому громадян з особистих питань земельним відділом

Земельний відділ Оваднівської сільської ради проводить прийом  громадян з особистих питань  лише у вівторок, середу і четвер.  У понеділок та п’ятницю громадянам та юридичним особам, які мають бажання звернутись до земельного відділу, прохання залишати заяви, звернення тощо в скриньці, що знаходиться у фойє сільської ради. 

16:54:24 05.03.2021

До відома депутатів, посадових осіб Оваднівської сільської ради.

З метою своєчасного подання декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування повідомляємо, що 1 січня 2021 року розпочалася щорічна кампанія декларування, яка триватиме до 31 березня 2021 року включно.

14:44:07 07.02.2021

До уваги пасічників: онлайн- семінар в управлінні агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації.

Управління агропромислового розвитку облдержадміністрації повідомляє, , що з метою обговорення та вирішення проблемних питань галузі бджільництва, роз’яснення алгоритму взаємодії пасічників, аграріїв та органів місцевої влади під час обробітку полів, попередження та недопущення отруєння бджіл 4 лютого 2021 року з 11год. до 12 год. заплановано проведення онлайн семінару. Запрошуємо взяти участь в зазначеному заході  пасічників нашої громади. Посилання на підключення до онлайн-семінару буде повідомлене додатково. Порядок денний додається. Відповідальна особа: заступник начальника управління – начальник відділу розвитку тваринництва Юрченко Юрій Олександрович, тел.0673344542.

15:00:03 03.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь