A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Міжнародна програма підвищення кваліфікації «Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу».

Дата: 15.05.2021 14:54
Кількість переглядів: 772

The International Historical Biographical Institute (Dubai - New York - Rome - Jerusalem - Beijing) запрошує вчителів, керівників закладів освіти, вихователів дошкільних закладів, методистів та науково-педагогічних працівників взяти участь у Міжнародній програмі підвищення кваліфікації «Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу».

Тисячі вчителів зі всієї країни вже приєдналися до нас. Разом з Визначними Лідерами Сучасності вони будуть отримувати передові знання та необхідні компетентності, переймати набутий роками досвід щодо перетворення Світу, формування успішної особистості та виграшної траєкторії життєвого шляху, а також вчитися перетворювати Україну на могутню, багату та процвітаючу країну Європи.

Ви прослухаєте лекції та виступи відомих світових лідерів у сфері політики, бізнесу, науки, культури, освіти.

В програмі візьмуть участь 3 лауреати Нобелівської премії, 2 лауреати Пулітцерівської премії, 7 лауреатів премії Оскар, 15 лауреатів інших Міжнародних премій.

Що дає вам участь в цій програмі?

• Дозволить Вам успішно пройти атестацію та отримати наступні кваліфікаційні категорії і педагогічні звання, адже приймаючі участь в Міжнародній Програмі, Ви підтверджуєте свій міжнародний освітній досвід, що призведе до відчутного підвищення зарплати та появі перспектив стрімкого кар’єрного зростання, дозволить Вам реалізувати Ваші амбіції щодо Зростання, Розвитку та Досягнень.

• Міжнародний Сертифікат, оформлений згідно вимог українського законодавства, про проходження Міжнародної програми на 120 годин або 4 кредити ECTS (з них 15 годин інклюзивної освіти/0,5 кредиту ECTS), в якому зазначено отримання Вами Міжнародного освітнього гранту EG/U/2021/03/12 та загальні, ключові та професійні компетентності, набуті під час проходження програми, які вимагаються МОН України

• Присвоєння кваліфікації Міжнародного Вчителя/Викладача, що визнається в 120 країнах світу.

• Цікаві та знамениті спікери, яких ви не зустрінете на жодних інших курсах, зокрема, Елон Маск, Джастін Трюдо, Камала Харріс, Стівен Спілберг, Тереза Мей, Джефф Безос, Білл Гейтс, Арнольд Шварценеггер, Джоанн Роулінг, Шакіра, Селена Гомес, Вілл Сміт, Джим Керрі, Ріанна, Марк Цукерберг та інші.

Інформуємо Вас, що у відповідь на багаточисельні звернення вчителів і керівників закладів освіти, International Historical Biographical Institute (Dubai - New York - Rome - Jerusalem - Beijing) люб’язно надав згоду на збільшення вдвічі квот для вчителів, вихователів і керівників з України для участі в Міжнародній програмі підвищення кваліфікації керівників закладів освіти, педагогічних та науково-педагогічних працівників “Разом із Визначними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу” та продовжив реєстрацію на Програму до 7 червня 2021 року.

Для реєстрації необхідно виконати декілька простих кроків:

1. Надішліть наступну інформацію на наш офіційний e-mail: whfp.education@gmail.com

• Прізвище, Ім’я По-Батькові українською мовою та латиницею,

• Своє місто і область

• Місце роботи і Посаду

• Свій e-mail і Cвій мобільний телефон

2. В темі Вашого листа обов’язково вкажіть – Реєстрація на міжнародну програму!

Витрати педагогічних працівників, які подалися з 4 травня до 7 червня 2021 року включно, для участі в програмі складають 1500 гривень. Міжнародним освітнім грантом покривається решта вартості програми, в розмірі 29 500 гривень.

Видача міжнародних сертифікатів: до 15 липня 2021 року.

Дізнатися більше про програму, спікерів та порядок реєстрації можна тут: https://whfpdubai.com/.../mizhnarodna-programa...

Керівник в Україні Міжнародної програми підвищення кваліфікації керівників закладів освіти, педагогічних та науково-педагогічних працівників, доктор історичних наук, професор Недужко Юрій Вікторович моб. (066) 84 -97- 595

Будь-ласка, проінформуйте про цей лист Ваших колег, зокрема, які разом з Вами бажають розвиватися в професійному напрямку та своїми знаннями, набутим досвідом та зусиллями змінювати Оточуючий Світ та перетворювати Україну на могутню, багату та процвітаючу країну.

З щирою повагою, Оргкомітет Програми

Міжнародна програма підвищення кваліфікації | World History: Famous Personalities

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь