A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

ОГОЛОШЕНО КОНКУРС НА ЗАМІЩЕННЯ ВАКАНТНОЇ ПОСАДИ

Дата: 23.12.2021 08:26
Кількість переглядів: 495

Оваднівська сільська рада оголошує конкурс на заміщення вакантної посади – провідного спеціаліста  гуманітарного  відділу виконавчого комітету Оваднівської сільської ради.

 

Умови конкурсу:  посаду провідного спеціаліста гуманітарного відділу виконавчого комітетусільської ради може займати особа,  яка є громадянином України, вільно володіє державною мовою; вільно володіє комп'ютером; володіє  знаннями Конституції України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про запобігання корупції», Правил ділового етикету та охорони праці; має вищу освіту відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи у сфері освіти не менше як 5 років.

Для участі у конкурсі необхідно подати такі документи: заяву про участь в конкурсі, до якої додаються:   заповнена особова картка П-2ДСз відповідними додатками, дві фотокартки розмірові4х6см., автобіографія, копія документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, копія картки фізичної особи платника податків, копія документа про освіту, копія військового квитка (для військовозобов’язаних за наявності), копія трудової  книжки чи інших документів, що підтверджують стаж роботи, згода на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2020 рік. (кандидата на посаду), документ, що засвідчує рівень володіння державною мовою.

    За бажанням претенденти можуть подати інші документи, які підтверджуватимуть їхні професійні або моральні якості.

Документи подаються особисто протягом 30 календарних днів з дня оприлюднення оголошення.

Документи приймаються за адресою: Волинська область Володимир-Волинський район с. Овадне  вул. Перемоги, 20  Оваднівська сільська рада.

Документи, крім заяви про участь у конкурсі, подаються в запечатаному вигляді. Відповідальність за достовірність поданих документів несе претендент.

Довідки за телефоном   0675560597.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь