Оваднівська громада
Волинська область, Володимирський район

Деталі зустрічі з нардепом

Дата: 18.02.2019 14:08
Кількість переглядів: 635

Фото без описуМайже 4 мільйони гривень за 4 роки роботи нардепа Ігоря Гузя у Верховній Раді – саме стільки бюджетних коштів він залучив на розвиток Оваднівської об’єднаної територіальної громади. Вже на початку 2019 року уряд, за поданням парламентаря, спрямує півмільйона гривень на капітальний ремонт покрівлі в Оваднівському дитячому навчальному закладі.

Фото без описуПро це розповів депутат під час зустрічі з головою Сергієм Панасевичем та активом громади під час робочої поїздки в округ. Він нагадав, що торік відвідав усі малі села ОТГ і цього року особисто з командою побуває у всіх населених пунктах. «Такі зустрічі дуже корисні для мене. Ми напрацювали частину пропозицій від місцевих жителів», - сказав Ігор Гузь.

Фото без описуВін зауважив, що за кошти держбюджету зробили капремонт покрівлі у школі Сусваля (477,5 тис. грн), придбали твердопаливний котел для Галинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (151,2 тис. грн). Спрямували 300 тис. грн на ремонт у школі в центрі громади. Стільки ж витратили на реконструкцію водопроводу питної води та майже півмільйона на капремонт покрівлі у школі села Сусваль. Капітально відремонтували НВК "ЗОШ І-го ступеня - ДНЗ" в Білині (300 тис. грн). Здійснили реконструкцію мереж вуличного освітлення на п’яти вулицях Свійчева (350 тис. грн).

Фото без описуВідремонтували за бюджетні кошти й будинок культури в Красноставі (250 тис. грн). Крім того, облаштували 11 дитячо-спортивних майданчиків на території ОТГ та інші об’єкти. Придбали навчально-комп'ютерний комплекс для ЗОШ І-ІІ ступенів у селі Верба. За це голова батьківського комітету Андрій Рой щиро подякував депутату під час зустрічі й сказав, що сподівається на подальшу підтримку їхнього навчального закладу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь