A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

«Успіх в дії»

Дата: 23.01.2020 14:44
Кількість переглядів: 552

Фото без опису

В рамках проєкту «Успіх в дії» відбувся черговий захід  у Володимир-Волинській  міськрайонній фідії Волинського обласного центру зайнятості. На цей раз  державний інспектор Управління фітосанітарної безпеки Держпродспоживслуби  Тетяна Грушевська розповідала про особливості захисту рослин. 

 Тетяна Леонідівна наголосила, що методи захисту рослин від хвороб і шкідників з року в рік удосконалюються. На сьогоднішній день існує декілька основних видів захисту рослин, які багато садівників-аматорів застосовують на практиці. У методах захисту рослин від шкідників і хвороб можна виділити кілька груп: агротехнічні, фізико-механічні, хімічні та біологічні методи боротьби.

Цікавою виявилась інформація про використання попелу в господарстві, адже він може замінити і добриво, й фунгіциди та інсектициди. Пані Тетяна навела 11дієвих способів, які обовязково застосує на практиці дбайливий господар.

Також Тетяна Леонідівна в ході розмови з учасниками розкрила секрети правильного зберігання моркви і надала практичні поради як вирощувати здорову розсаду.

Вона  докладно  відповіла  на запитання учасників, які їх найбільше турбують, дала практичні поради щодо теми заняття   і не тільки. Присутні також поділились власним досвідом з  даних питань. Такий конструктивний діалог допоміг його учасникам отримати  знання  корисні для використання у своєму господарстві.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь