A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Вчителі Оваднівської та Устилузької ОТГ взяли участь в онлайн-тренінгу «Інновації в освітньому просторі: сучасні тренди»

Дата: 30.01.2021 19:48
Кількість переглядів: 343

Древня мудрість говорить: «Той, хто стоїть на місці, той відстає, а хто не хоче відставати, мусить рухатися вперед, і не зупинятись, досягнувши вершини, а підніматись ще вище».

З метою підвищення кваліфікації вчителів Володимир-Волинським районним ЦПРПП було створено блог «Школа 21 століття». Під час новорічного локдауму, з 11 по 22 січня 2021 року вчителі Оваднівської та Устилузької ОТГ мали можливість взяти участь в онлайн-тренінгу «Інновації в освітньому просторі: сучасні тренди», який провели консультантки Володимир-Волинського ЦПРПП Шейчук М.П. та Яцюк Л.І.

У зручний час учасники тренінгу, вчителі різного фаху, опрацювали теоретичні питання та виконали практичні завдання, які були організовані за модульною системою. Розглядалися питання, якими рисами повинен володіти вчитель ХХІ століття, ознайомилися із сучасними трендами в освіті та новими інструментами для дистанційного навчання. Цікавою формою зворотного зв’язку консультанта та вчителя була рефлексія. Приємно відзначити, що всі учасники успішно справилися з завданнями і отримали сертифікати.

«Спілкуючись віртуально з учасниками онлайн-тренінгу, мені вдалося відшукати для себе нові і цікаві інструменти дистанційного навчання» (Оксана Латик). «Було зручно і цікаво працювати у такому форматі» (Оксана Лещук) «Тренінг сприяв творчому пошуку» (Ангеліна Крощук) - такими були коментарі учасників тренінгу.

Хочемо зазначити, що подібний захід буде проводитися у березні. Ми Сподіваємося, що бажаючих взяти участь у ньому буде набагато більше.Немає опису світлини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь