Оваднівська громада
Волинська область, Володимирський район

Майстер-клас із виготовлення романтичного декору у  Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості.

Дата: 13.02.2021 07:43
Кількість переглядів: 389

Фото без опису14 лютого у багатьох країнах світу, в тому числі й в Україні, відзначають День Святого Валентина, або День закоханих. Сьогодні, напередодні свята, у  Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості вирує романтична атмосфера та гарний настрій.

В рамках проєкту «Територія майстерності» майстриня хенд-мейду Анна Чишій провела майстер-клас із виготовлення романтичного декору. Пані Анна навчила присутніх як своїми руками зробити та прикрасити символ кохання – «серце».

Майстриня доступно пояснила технологію виготовлення декору та разом з учасниками заходу створювала вироби. Кожен із задоволенням власноруч виготовив собі декоративне серце та залишив його собі на пам'ять про чудово проведений час.

Приємно, що по завершенню майстер-класу присутні з посмішками та гарним настроєм дякували Анні за цікавий майстер-клас, гарний настрій та ідеї для творчості.

#Територія_майстерності



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь