A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

«Територія майстерності» в с. ЗИМНЕ.

Дата: 01.03.2021 12:03
Кількість переглядів: 375

В рамках агропроєкту " Територія майстерності"у приміщенні Зимнівської сільської ради відбувся захід за участі головного спеціаліста відділу контролю в насінництві та розсадництві управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Оксани Михайлівни Кігічак та державного інспектора Управління фітосанітарної безпеки Держпродспоживслуби Тетяни Грушевської.

Тетяна Леонідівна наголосила, що методи захисту рослин від хвороб і шкідників з року в рік удосконалюються. На сьогоднішній день існує декілька основних видів захисту рослин, які багато садівників-аматорів застосовують на практиці. У методах захисту рослин від шкідників і хвороб можна виділити кілька груп: агротехнічні, фізико-механічні, хімічні та біологічні методи боротьби.

Цікавою виявилась інформація про використання попелу в господарстві, адже він може замінити і добриво, й фунгіциди та інсектициди. Пані Тетяна навела 11дієвих способів, які обов’язково застосує на практиці дбайливий господар.

Під час заходу Оксана Михайлівна розповіла на що потрібно звернути увагу при покупці посівного матеріалу та рекомендувала перед придбанням насіння сільськогосподарських рослин обов’язково звернути увагу на наявність та чинність сертифікатів, що засвідчують сортові та посівні якості насіння.

Також лектор розповідала про вирощування генетично модифікованих сортів рослин та детально зупинилася на тому , як законодавство регулює питання створення, випробування, транспортування та використання генетично модифікованих організмів.

Учасники заходу отримали детальні відповіді на запитання, а також практичні поради щодо теми заняття і не тільки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь