A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Про безоплатне  прийняття майна  Овлочинської сільської ради Турійського району  на баланс Овадніської сільської ради Володимир Волинського району.

Дата: 02.03.2021 20:45
Кількість переглядів: 432

ОВАДНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВОЛОДИМИР – ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

IІІ сесія VIII скликання

 

10.02.2021

РІШЕННЯ

 

 

     №3/5

 

 

Про безоплатне  прийняття майна 

Овлочинської сільської ради Турійського району

 на баланс Овадніської сільської ради

Володимир Волинського району.

      

     Керуючись ст. ст. 25, 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Положенням про порядок передачі об’єктів права державної власності, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності» від 21.09.1998 року № 1482, враховуючи рішення  Оваднівської сільської ради  №1/28 від 07.12.2020 «Про початок реорганізації  Овлочинської  сільської ради Турійського району  Волинської області шляхом приєднання до Оваднівської сільської ради Володимир-Волинського району  Волинської  області», №1/46 від 07.12.2020 «Про припинення діяльності сільських рад, що увійшли до складу Оваднівської сільської ради», №2/3 від 22.12.2020 «Про безоплатне прийняття майна із спільної власності територіальних громад сіл і селищ Турійського району в комунальну власність Оваднівської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області»,  сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 1. Прийняти безоплатно у комунальну власність Оваднівської сільської територіальної громади майно, яке знаходиться на балансі Овлочинської сільської ради Турійського району (передавальний акт балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів, додається).

        2. Головному бухгалтеру Оваднівської сільської ради забезпечити приймання передачу майна, яке знаходиться на балансі Овлочинської сільської ради та здійснити організаційні заходи, що пов’язані з прийняттям цього майна у відповідності до законодавства України.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти  на  постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту, регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва.

     Голова:                                                               Сергій ПАНАСЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь