A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Звіт за І квартал 2021 року МВ філії ДУ "Центр пробації"

Дата: 10.04.2021 23:20
Кількість переглядів: 904

На кінець І кварталу поточного року на обліку Володимир-Волинського міськрайонного відділу філії ДУ «Центр пробації» у Волинській області перебуває 8 осіб, які засуджені до покарань не пов'язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням та проживають на території Оваднівської громади. З них одна особа засуджена за вчинення проступку, 1-вчинення злочину невеликої тяжкості, 5 осіб засуджені за вчинення тяжких злочинів. Вироків щодо осіб засуджених до покарань виправних робіт, штрафу протягом вказаного періоду на виконання не надходило. Було отримано вирок щодо однієї особи засудженої до покарання у виді громадських робіт (знятий з обліку у зв′язку зі зміною місця проживання) .

Протягом 1 кварталу 2021 року, на виконання Володимир-Волинського МРВ з питань пробації надійшов один вирок щодо особи молодіжного віку засудженої до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, що проживають на території громади. 

Станом на 01.04.2021 року на обліку відділу перебуває всього 4 особи молодіжного віку всі чоловічої статі (неповнолітніх осіб немає).  

            За звітній період вказані особи в розшук не оголошувались.

           Щодо однієї особи молодіжного віку до уповноваженого органу з питань пробації надійшло повідомлення Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області про вчинення злочину передбаченого ст.185 КК України (крадіжка). Матеріали кримінального провадження на даний час перебувають на розгляді суду.                 

           За невиконання обов’язків покладених вироком суду, до Володимир-Волинського міського суду в минулому році відносно однієї особи було скеровано подання про скасування іспитового строку та направлення в місця позбавлення волі. Дане подання досі перебуває на розгляді суду.

          Протягом 3 місяців поточного року на виконання відділу рішень суду про накладення адміністративного стягнення у виді суспільно-корисних робіт не надходило. Водночас на виконанні відділу перебувають 2 рішення суду про накладення адміністративного стягнення у виді суспільно-корисних робіт за 2019 рік. За ухилення від відбуття стягнення у виді суспільно-корисних робіт відносно вказаних порушників працівниками відділу було скеровано матеріали до Вол.-Волиннського РВП. Одну особу було засуджено за вчинення злочину передбаченого ст.389-2 КК України (злісне ухилення особи від відбування адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт) та вирок на даний час перебуває на виконанні відділу.

               Працівниками Володимир-Волинського міськрайонного відділу на належному рівні налагоджена співпраця з відповідними службами Оваднівської територіальної громади. На початку року укладено меморандум про співпрацю, затверджено плани роботи, погоджено форми та методи соціальної роботи з дітьми і молоддю, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, звільнених від відбуття покарання з випробуванням. З метою досягти максимальної ефективності здійснення заходів, направлених на соціальну адаптацію осіб, засуджених до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, та осіб, які готуються до звільнення або звільняються з місць позбавлення волі, протягом кварталу на базі Оваднівської сільської ради неодноразово проводились робочі зустріч з представниками громади в ході яких обговорено та погоджено шляхи реалізації Меморандуму про співпрацю між Володимир-Волинським МРВ та Центром надання соціальних послуг Оваднівської сільської ради.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Працівниками соціально-гуманітарних відділів даних громад щомісячно, під час проведення днів реєстрації, проводились Дні соціального працівника, під час яких особам, що перебувають на обліку надавались консультативні послуги, а саме: соціально-медичні, соціально-педагогічні (адаптація в соціумі), психологічні, інформаційні консультації різного спрямування. Також працівниками служб проводиться індивідуальна виховна робота за місцем проживання та навчання засуджених. Постійно проводиться обмін інформацією щодо осіб вказаної категорії           

Протягом вказаного періоду продовжено дієву співпрацю з Володимир-Волинським місцевим центром з надання вторинної правової допомоги, між даними службами затверджено графік проведення консультацій для осіб, що перебувають на обліку уповноваженого органу з питань пробації. Спільно з працівниками даного центру проведено одну консультацію. В ході проведення консультації суб’єктів пробації ознайомлено з порядком звернення громадян для отримання безоплатної вторинної правової допомоги адвоката, з умовами надання правових послуг, процедурами призначення адвоката.     

 З метою розширення доступу засуджених до безоплатної правової допомоги Володимир-Волинському міськрайонному відділу відповідні інформаційні матеріали розміщені на інформаційному стенді, надано відомості про первинну та вторинну безоплатну правову допомогу.          

       

 

З повагою,

начальник відділу Тетяна СКІЦЬ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

від 30.06.2020 р. № 37/1/1502-20

                                                                       Голові Оваднівської сільської ради

                                                                      об’єднаної територіальної громади

                                                  Сергію ПАНАСЕВИЧУ 

                                                                          

Інформація 

щодо осіб, які засуджені до покарань не пов'язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням за ІІ квартал

                                                          2020 року

Повідомляємо, що на кінець ІІ кварталу поточного року на обліку Вол.-Волинського МРВ з питань пробації перебуває 7 осіб, які засуджені до покарань не пов'язаних з позбавленням волі, звільнені від відбування покарання з випробуванням та проживають на території Вашої громади (списки додаються). з 4 осjбb засуджені за вчинення тяжких злочинів, 2 злочини середньої тяжкості. Вироків щодо осіб засуджених до покарань виправних робіт, штрафу протягом вказаного періоду на виконання не надходило. Отримано вирок щодо однієї особи засудженої до покарання у виді громадських робіт (жіночої статі).

Протягом 2 кварталу 2020 року, на виконання Вол.-Волинського МРВ з питань пробації вироків щодо осіб молодіжного віку засуджених до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, що проживають на території Вашої громади не надходило.

Станом на 30.06.2020 року на обліку відділу перебуває всього 3 особи молодіжного віку всі чоловічої статі (неповнолітніх осіб немає).  

            За звітній період вказані особи в розшук не оголошувались.

           Щодо однієї особи до уповноваженого органу з питань пробації надійшло повідомлення Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області про вчинення злочину передбаченого ст.126 КК України (систематичне вчинення домашнього насильства). Матеріали кримінального провадження на даний час перебувають на розгляді суду.                 

           За невиконання обов’язків покладених вироком суду, до Володимир-Волинського міського суду відносно однієї особи було скеровано подання про скасування іспитового строку та направлення в місця позбавлення волі. Дане подання перебуває на розгляді суду.

          Протягом 6 місяців поточного року на виконання відділу рішень суду про накладення адміністративного стягнення у виді суспільно-корисних робіт не надходило. Водночас на виконанні відділу перебувають 2 рішення суду про накладення адміністративного стягнення у виді суспільно-корисних робіт за 2019 рік. За ухилення від відбуття стягнення у виді суспільно-корисних робіт відносно вказаних порушників працівниками відділу було складено протоколи про адміністративне правопорушення передбачене ст.183-2 КУпАП, щодо одного протоколу судом було прийнято рішення, один протокол на даний час продовжує перебувати на розгляді суду. З числа перебуваючих, одну особу засуджено за ст.389-2 КК України (злісне ухилення особи від відбування адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт).30.06.2020 року щодо вказаної особи до Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області повторно скеровано подання про притягнення до кримінальної відповідальності за вчинення злочину передбаченого ст.389-2 КК України (злісне ухилення особи від відбування адміністративного стягнення у виді суспільно корисних робіт). 

               Працівниками Вол.-Волинського міськрайонного відділу на належному рівні налагоджена співпраця з Володимир-Волинським міським центром соціальних служб сім’ї та молоді, відповідними службами об’єднаних територіальних громад. На початку року з територіальними громадами, які утворені на території району, укладено угоди про співпрацю, затверджено плани роботи, погоджено форми та методи соціальної роботи з дітьми і молоддю, які засуджені до покарань не пов’язаних з позбавленням волі, звільнених від відбуття покарання з випробуванням. Працівниками соціально-гуманітарних відділів даних громад щомісячно, під час проведення днів реєстрації, проводились Дні соціального працівника, під час яких особам, що перебувають на обліку надавались консультативні послуги, а саме: соціально-медичні, соціально-педагогічні (адаптація в соціумі), психологічні, інформаційні консультації різного спрямування. Також працівниками центрів проводиться індивідуальна виховна робота за місцем проживання та навчання засуджених. Постійно проводиться обмін інформацією щодо осіб вказаної категорії           

Протягом вказаного періоду продовжено дієву співпрацю з Володимир-Волинським місцевим центром з надання вторинної правової допомоги, між даними службами затверджено графік проведення консультацій для осіб, що перебувають на обліку уповноваженого органу з питань пробації. Спільно з працівниками даного центру проведено одну консультацію. В ході проведення консультації суб’єктів пробації ознайомлено з порядком звернення громадян для отримання безоплатної вторинної правової допомоги адвоката, з умовами надання правових послуг, процедурами призначення адвоката.     

 З метою розширення доступу засуджених до безоплатної правової допомоги Володимир-Волинському міськрайонному відділу відповідні інформаційні матеріали розміщені на інформаційному стенді, надано відомості про первинну та вторинну безоплатну правову допомогу.          

       

             

Додатки: списки осіб, що перебувають на обліку відділу, та проживають на території громади на __ арк в одному примірнику; 

 

 

 

 

З повагою,

начальник відділу Тетяна СКІЦЬ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь