A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Працівники для "Зіниці ока"

Дата: 23.04.2021 11:28
Кількість переглядів: 326

Оптометрист – це фахівець, який не лише виготовляє окуляри, але й допомагає їх правильно підібрати клієнтові. Працюючи зі спеціальною технікою, перевіряє гостроту зору пацієнта та виконує всі необхідні заміри. Досвідчений майстер знає методи коригування різних проблем із зором. Але не варто плутати його з лікарем-офтальмологом. Він не виписує рецепти на окуляри, оптометрист може лише порадити.

Саме у потребі такого фахівця заявила підприємець Остафій Майя Петрівна.

Майя Петрівна під час зустрічі із претендентами на вакансію зазначила, що оптометрист – це обличчя салону. Адже, при спілкуванні з ним, у клієнта формується враження про мережу магазинів в цілому. Тому, потенційний кандидат на посаду повинен бути ввічливим, вміти аргументувати свої рекомендації та знайти підхід до кожного клієнта.

А ще, працівник повинен мати освіту сестри медичної або фельдшера. Крім того, працевлаштування передбачає в подальшому підвищення кваліфікації до оптометриста.

Щоб допомогти знайти пані Майї кваліфікованих спеціалістів, фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості розмістили оголошення про вакансію на сторінці Facebook та провели опитування серед безробітних, досвід роботи та рівень освіти яких відповідає зазначеним вимогам роботодавця.

У результаті організованої зустрічі з роботодавцем, яка відбулась 21 квітня 2021 року у форматі міні-ярмарку вакансій, 2 кандидатів були запрошені для більш детального спілкування безпосередньо на запланованому робочому місці у салоні «Зіниця ока».

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь