Оваднівська громада
Волинська область, Володимирський район

Проект змін до генерального плану с. Охнівка

Дата: 27.04.2021 10:45
Кількість переглядів: 449

 

Фото без опису

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування

 пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

«Проект змін до генерального плану поєднаний з детальним

планом території окремої частини с. Охнівка Оваднівської

 сільської ради Володимир-Волинського району

 Волинської області» і звіту з СЕО

    1. Основною метою розробки даного проекту є обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території населеного пункту і визначення основних принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території, вдосконалення інженерно-транспортної структури, врегулювання цільового використання території відповідно до сучасних потреб населеного пункту. Склад та зміст документа державного планування відповідає вимогам ДБН Б.1.1-15:2012 «Склад та зміст генерального плану населеного пункту».
    2. В проекті опрацьовано планувальні рішення території ділянки з кадастровим номером 0720580400:05:001:0059 площею 6,0126 га, яка включається в проектні межі населеного пункту.
    3. Замовник змін до генерального плану с. Охнівка – Оваднівська сільська рада Володимир-Волинського району Волинської області, розробник - Приватне акціонерне товариство Інститут «Волиньводпроект». Підстава для розроблення - Рішення про надання дозволу на розроблення проекту змін до генерального плану поєднаного із детальним планом території окремої частини села Охнівка Володимир-Волинського району Волинської області № 4/19 ІV сесії Оваднівської сільської ради VІІІ скликання від 10.03.2021 р.  
    4. З проектом документа державного планування і звіту з СЕО - «Проект змін до генерального плану поєднаний з детальним планом території окремої частини села Охнівка Володимир-Волинського району Волинської області» - можна ознайомитись на офіційному інформаційному сайті Оваднівської сільської ради https://ovadnivska-gromada.gov.ua/ та у приміщенні Оваднівської сільської ради.
    5. Адреса для пропозицій та зауважень:: 44720, Волинська область, Володимир- Волинський район, с. Овадно, вул. Перемоги, 20, тел.: (03342)9-22-31 Відповідальна особа – Гулуа Зураб Таргманович.
    6. Строк подання пропозицій – 30 днів з дати оприлюднення даного повідомлення. Строк завершення розгляду пропозицій – місячний термін з дня завершення терміну подання пропозицій. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.
    7. Для недопущення поширення коронавірусу СОVID-19 на території Оваднівської сільської ради громадське обговорення проводиться у формі письмових зауважень, коментарів та пропозицій (у тому числі в електронному вигляді). Електронна адреса для звернень – ovadnesr@gmail.com.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь