A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Проект змін до генерального плану с. Охнівка

Дата: 27.04.2021 10:45
Кількість переглядів: 428

 

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування

 пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

«Проект змін до генерального плану поєднаний з детальним

планом території окремої частини с. Охнівка Оваднівської

 сільської ради Володимир-Волинського району

 Волинської області» і звіту з СЕО

    1. Основною метою розробки даного проекту є обґрунтування довгострокової стратегії планування, забудови та іншого використання території населеного пункту і визначення основних принципів і напрямків планувальної організації та функціонального призначення території, вдосконалення інженерно-транспортної структури, врегулювання цільового використання території відповідно до сучасних потреб населеного пункту. Склад та зміст документа державного планування відповідає вимогам ДБН Б.1.1-15:2012 «Склад та зміст генерального плану населеного пункту».
    2. В проекті опрацьовано планувальні рішення території ділянки з кадастровим номером 0720580400:05:001:0059 площею 6,0126 га, яка включається в проектні межі населеного пункту.
    3. Замовник змін до генерального плану с. Охнівка – Оваднівська сільська рада Володимир-Волинського району Волинської області, розробник - Приватне акціонерне товариство Інститут «Волиньводпроект». Підстава для розроблення - Рішення про надання дозволу на розроблення проекту змін до генерального плану поєднаного із детальним планом території окремої частини села Охнівка Володимир-Волинського району Волинської області № 4/19 ІV сесії Оваднівської сільської ради VІІІ скликання від 10.03.2021 р.  
    4. З проектом документа державного планування і звіту з СЕО - «Проект змін до генерального плану поєднаний з детальним планом території окремої частини села Охнівка Володимир-Волинського району Волинської області» - можна ознайомитись на офіційному інформаційному сайті Оваднівської сільської ради https://ovadnivska-gromada.gov.ua/ та у приміщенні Оваднівської сільської ради.
    5. Адреса для пропозицій та зауважень:: 44720, Волинська область, Володимир- Волинський район, с. Овадно, вул. Перемоги, 20, тел.: (03342)9-22-31 Відповідальна особа – Гулуа Зураб Таргманович.
    6. Строк подання пропозицій – 30 днів з дати оприлюднення даного повідомлення. Строк завершення розгляду пропозицій – місячний термін з дня завершення терміну подання пропозицій. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.
    7. Для недопущення поширення коронавірусу СОVID-19 на території Оваднівської сільської ради громадське обговорення проводиться у формі письмових зауважень, коментарів та пропозицій (у тому числі в електронному вигляді). Електронна адреса для звернень – ovadnesr@gmail.com.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь