A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

ЛЕГАЛЬНА ЗАЙНЯТІСЬ – ГАРАНТІЯ СОЦІАЛЬНОЇ ЗАХИЩЕНОСТІ

Дата: 29.06.2021 09:15
Кількість переглядів: 317

 

 

Одним із клієнтів служби зайнятості виступає роботодавець. Він є носієм первинних прав у соціально-трудових відносинах Проте, відносини між роботодавцями та найманими працівниками не завжди відповідають нормам законодавства. Часто працівники отримують офіційну зарплату меншу за мінімальну заробітну плату або вони взагалі офіційно не оформлені на роботу. В цьому випадку  працівники залишаються позбавленими соціальних виплат та соціальних гарантій.

Для роз’яснення питань з легалізації праці  23 червня 2021 року у приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості  було проведено бліц-навчання для роботодавців «Легальна зайнятість – гарантія соціальної захищеності» .

 Захід розпочала заступник директора Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Надія Веремчук, яка   презентувала інноваційні  послуги служби зайнятості для роботодавців та запропонувала присутнім провести захід у формі «питання-відповідь».   

«Український працівник повинен мати належний соціальний захист, гарантований державою, безпечні і здорові умови праці, достойну заробітну плату, що зумовлює соціальну стабільність в країні, тож нашим пріоритетним завданням є легалізувати трудові відносини та зайнятість», - звернулась до присутніх начальник відділу з питань праці виконавчого комітету Володимир-Волинського міської ради Тетяна Ільницька надала роз’яснення щодо правильного оформлення трудових відносин, а саме: оформлення трудових договорів, книги наказів, надання відпусток.

На завершення заходу, як підсумок, Тетяна Дмитрівна наголосила та порекомендувала присутнім роботодавцям та їх представникам, що при використанні праці громадян без належного оформлення трудових відносин, негайно та в найкоротший термін укласти трудові договори з найманими працівниками і самостійно усунути допущені порушення трудового законодавства.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь