A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

30 липня - Всесвітній день протидії торгівлі людьми

Дата: 27.07.2021 10:52
Кількість переглядів: 683

30 липня міжнародна спільнота проводить  Всесвітній день протидії торгівлі людьми . Такий день необхідний для консолідації діяльності та підвищення рівня обізнаності з найдавнішим негативним феноменом – торгівлею людьми. Адже  ця проблема не втрачає актуальності для жодної країни світу, включаючи Україну. А враховуючи те, що фактор міграції в нашому прикордонному регіоні значний, важливо знати основні аспекти та дотримуватись певних правил , щоб не стати жертвою даного злочину.

     В рамках всеукраїнської інформаційної кампанії #ПРАЦЮЙ БЕЗПЕЧНО Державною службою зайнятості для безробітних та зайнятого населення організовуються різноманітні інформаційно-консультаційні заходи, виїзні заходи, зустрічі з роботодавцями.

     23 липня  фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості спільно з начальником відділу правопросвітництва Володимир-Волинського місцевого центру з надання БВПД   Олексієм Кірносовим  , головним спеціалістом відділу просвітництва та надання БВПД   Іриною Лах  та поліцейським  офіцером Оваднівської  територіальної громади  Андрієм Коколюком на території громади  організовали захід стосовно  цієї тематики.        

      Учасників  ознайомили з основами законодавства України у сфері працевлаштування за кордоном, наслідками зовнішньої нелегальної трудової міграції, перевагами легального працевлаштування, правовим захистом громадян, які перебувають за кордоном. Вони отримали консультації про те, як не стати жертвою  злочинів у сфері торгівлі людьми.

       Для ефективної подачі теми  використовувалися буклети, література відповідного змісту  та відеоматеріали.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь