A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Про проведення громадського обговорення кандидатури ВАЩУК НІНИ ВАСИЛІВНИ на посаду старости в Галинівському старостинському окрузі Оваднівської сільської територіальної громади

Дата: 27.10.2021 08:32
Кількість переглядів: 298

Відповідно до рішень Оваднівської сільської ради від 26 жовтня 2021 року №10/7 «Про утворення старостинських округівОваднівської сільської територіальної громадиВолодимир-Волинського району Волинської області», №10/9 «Про затвердження порядку проведення громадського обговорення кандидатури старости в старостинських округах Оваднівської сільської територіальної громади», розпорядження сільського голови №166 від 26.10.2021«Про проведення громадського обговорення кандидатури старости Галинівськогостаростинського округуОваднівської сільської територіальної громади»повідомляємо про проведення громадського обговорення кандидатури старости у Галинівськомустаростинському окрузі Оваднівської сільської територіальної громади.

На громадське обговорення виноситься кандидатура Ващук Ніни Василівни на посаду старости в Галинівськомустаростинському окрузі Оваднівської сільської територіальної громади.

Громадське обговорення буде проводитися з 27 жовтня 2021 року по 3 листопада 2021 року включно на території Галинівськогостаростинського округу Оваднівської сільської територіальної громади (с. Воля-Свійчівська, с. Галинівська, с.Гевин, с.Красностав, с.Людмилпіль та с.Свійчів) в формі опитування шляхом заповнення підписних листів.

До громадського обговорення запрошуються жителі Галинівськогостаростинського округу. Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (реєстрація) яких віднесена до території відповідного старостинського округу. Інші учасники обговорення, які не зареєстровані на території старостинського округу, беруть участь у громадському обговоренні без права голосу.

Для реєстрації та прийняття участі в голосуванні особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України.

Організатор громадського обговорення –Оваднівський сільський голова Панасевич Сергій Степанович.

Відповідальна особа за проведення громадського обговорення кандидатур старости в старостинських округах Оваднівськоїсілльськоїтериторіальної громади -Юрик Іван Михайлович заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів.

Голова                                   Сергій ПАНАСЕВИЧФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь