A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Конкурс на заміщення вакантної посади директора закладу загальної середньої освіти «Ліцей села Галинівка Оваднівської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області»

Дата: 02.12.2021 08:20
Кількість переглядів: 389

Інформація про конкурс

на заміщення вакантної посади

директора закладу загальної середньої освіти «Ліцей села Галинівка Оваднівської сільської ради Володимир-Волинського району

Волинської області»

 

   Вимоги до учасників конкурсу: громадянин України, вища педагогічна освіта на рівні спеціаліста або магістра, стаж педагогічної роботи не менше трьох років у галузі освіти, подання претендентом мотиваційного листа і перспективного плану розвитку навчального закладу та проведення ним відкритої публічної презентації, високі моральні якості та стан здоров’я претендента, що дозволяє виконувати професійні обов’язки, вільне володіння державною мовою.

         Для участі в конкурсі необхідно подати: заяву на участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних, особову картку форми П-2 з додатками, дві фотокартки (4Х6 см), копії документів про освіту (з додатками), посвідчені нотаріально або в іншому, встановленому законодавством, порядку, відомості про доходи та зобов’язання щодо себе та членів своєї сім’ї (елекронна декларація), копії 1-ї та 2-ї сторінок паспорта громадянина України, картки фізичної особи платника податків, військового квитка (при наявності), автобіографія та /або резюме (за вибором), сертифікат про вільне володіння державною мовою, копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання, довідка про відсутність судимості, довідка (сертифікат) про проходження психіатричного огляду, мотиваційний лист у довільній формі.

Документи подаються протягом 20 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: с. Овадне, вул. Перемоги, 20, Оваднівська сільська рада. Довідки за телефоном: 92-2-31.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь