A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Щодо несанкціонованого поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчин

Дата: 21.06.2022 11:25
Кількість переглядів: 309

ВАЖЛИВО ЗНАТИ!

    Останнім часом спостерігаються факти використання сторонніми особами

засобів зв’язку для здійснення телефонних дзвінків до закладів освіти з метою здобуття корисної для себе інформації, зокрема щодо розташування та

дислокації підрозділів Збройних Сил України та інших військових  формувань, тощо. Так, невідомі особи телефонують до закладів освіти (такі ж дзвінки можуть надходити будь кому із жителів певних населених пунктів), відрекомендовуються посадовими особами Збройних Сил України високого рангу та запитують про можливість розміщення в їх будівлях певної кількості особового складу військових підрозділів. Незважаючи на загрозу несанкціонованого витоку критичної для оборони держави інформації, окремі керівники та працівники (місцеві жителі)  надають запитувану інформацію, у т. ч. про підрозділи, які вже розміщено в будівлях закладів освіти, тим самим розкриваючи місця їх дислокації.  

    Доводимо до відома всіх громадян та  до працівників закладів освіти зокрема, що Статтею 114(2) Кримінального кодексу України передбачено кримінальну відповідальність за несанкціоноване поширення інформації про направлення, переміщення зброї, озброєння та бойових припасів в Україну, рух, переміщення або розміщення Збройних Сил України чи інших утворених відповідно до законів України військових формувань, вчинене в умовах воєнного або надзвичайного стану.

    Просимо жителів громади, керівників закладів освіти негайно інформувати місцеві органи управління,  обласні військові адміністрації про факти спроби невідомими особами отримати інформацію в порушення вимог законодавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь