A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Ярмарок вакансій.

Дата: 12.07.2022 11:04
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

Ніхто не може точно сказати: звідки взяла свій початок професія продавця. Відомо одне, що вона з'явилася ще до виникнення грошей. У ті далекі часи люди обмінювалися  товарами, з часом стали утворюватися ринки, а разом з ними і товарно-грошові відносини.

У наші часи професія продавця одна із найбільш поширених та найбільш популярних. Роботодавці завжди перебувають у пошуку підходящих кандидатів на робочі місця продавців. Адже продавець, перш за все, психолог і порадник, який у будь-якій ситуації повинен бути стриманим і терплячим.

З такою потребою і звернулись підприємці Анна ПРИНДА (магазин «Маяк») та Вікторія БОНДАРУК (магазин «Пан млинець») у Володимир-Волинську міськрайонну філію Волинського обласного центру зайнятості.

11 липня 2022 року фахівцями був організований "ярмарок вакансій", на якому роботодавці презентували  свою діяльність та розповіли про основні вимоги до кандидатів на посади продавців та запросили охочих відвідати  торгівельні зали. Разом з тим, пані Анна та Вікторія ознайомили учасників заходу, а це безробітні громадяни, про робочий графік, розмір заробітної плати та соціальні гарантії у разі працевлаштування.

Під час зустрічі жваво обговорювались усі деталі працевлаштування,  у результаті якого, п’ятеро безробітних виявили бажання індивідуально поспілкуватись з роботодавцями задля подальшого працевлаштування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь