A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

РІШЕННЯ № 22/55 Про умови оплати праці Оваднівському сільському голові у 2023 році

Дата: 02.01.2023 16:32
Кількість переглядів: 84

ОВАДНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХII сесія VIII скликання

 

РІШЕННЯ

23.12.2022                                        с. Овадне                                           № 22/55

Про умови оплати праці

Оваднівському сільському голові у 2023 році

 

Відповідно до статей 26,42,59,73 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006року від № 268 „ Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів ” зі змінами  та доповненнями, сільська рада

ВИРІШИЛА:

1.Визначити умови оплати праці Оваднівського сільського голови Панасевича Сергія Степановича відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів ” зі змінами  та доповненнями, в межах затверджених видатків на оплату праці працівників Оваднівської сільської ради.

2.Встановити  Оваднівському сільському голові Панасевичу Сергію Степановичу:

2.1. Посадовий оклад та надбавку за сьомий ранг посадової особи місцевого самоврядування в розмірі, визначеному додатками 50 та 57 постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів ” зі змінами  та доповненнями.

2.2. Надбавку за вислугу років в розмірі 20 відсотків від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг. Станом на 01 січня 2023 року стаж служби  Панасевича С.С., що зараховується до служби в органах місцевого самоврядування, складає 14 років, 1 місяць 20 днів.

2.3 Надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років.

3. Виплачувати Оваднівському сільському голові Панасевичу Сергію Степановичу:

3.1. Щомісячну премію в розмірі 35 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, надбавки за вислугу років, надбавки за виконання особливо важливої роботи, а також преміювання до державних і професійних свят у розмірі до посадового окладу у межах фонду преміювання та економії фонду заробітної плати.

3.2. Щорічну матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

3.3 Допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати у межах економії фонду заробітної плати.

4. Надати право Оваднівському сільському голові Панасевичу Сергію Степановичу встановлювати умови оплати праці заступнику сільського голови з діяльності виконавчих органів та секретарю сільської ради.

5.Зазначені у даному рішенні виплати проводити в межах фонду заробітної плати виконавчого комітету Оваднівської сільської ради та його економії.

6. Відділу економічного розвитку, бухгалтерського обліку та звітності врахувати дане рішення при нарахуванні заробітної плати сільському голові  Панасевичу С.С.

7. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту,регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

 

Голова                                                                                  Сергій ПАНАСЕВИЧ

 

Юрик Іван 0675560597

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь