A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Зустріч зі студентами Оваднівського ТВСВ Володимир-Волинського ЦПО.

Дата: 20.04.2023 20:57
Кількість переглядів: 75

Фото без опису

Перша проблема, яка виникає у випускників навчальних закладів – як знайти роботу. Багато роботодавців надають перевагу працівникам уже з досвідом, тому знайти роботу випускнику дуже важко. Саме цю проблему обговорив фахівець з профорієнтації  Володимир-Волинської  філії Волинського обласного центру зайнятості зі студентами Оваднівського ТВСВ Володимир-Волинського ЦПО. Захід проходив у форматі діяльності Центру професійного становлення «Крок до успіху».

  Учасники  заходу отримали інформацію про стан та перспективи розвитку ринку праці, ознайомились з інформацією про підприємства міста та району,  актуальними вакансіями. Їх поінформували про послуги, які надає служба зайнятості студентській молоді та випускникам навчальних закладів.

Разом з фахівцем з профорієнтації присутні намагалися визначити переваги та недоліки молодих спеціалістів в плані професійної компетенції. Учасники семінару розглядали й аналізували складові вдалого резюме, а також моделювали ситуацію співбесіди з роботодавцем. При виконанні відповідних вправ присутні мали можливість оцінити власні позитивні професійні риси, охарактеризувати ті труднощі, які вони бачать на шляху свого працевлаштування та способи їх подолання.

     Заходи такого плану орієнтують молодь на активну позицію на ринку праці, допомагають скласти стратегію досягнення професійних цілей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь