Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Закупівля по предмету «Реконструкція даху загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в с. Овадне, провулок Шкільний, 4, Володимир-Волинського району, Волинської області»

Дата: 10.08.2023 16:39
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Технічні та якісні характеристики, очікувана вартість закупівлі  визначені відповідно до розробленого у відповідності до вимог державних будівельних норм і правил та затвердженого у встановленому порядку проєкту «Реконструкція даху загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в с. Овадне, провулок Шкільний, 4, Володимир-Волинського району, Волинської області». По даному проєкту отримано Експертний звіт (позитивний) щодо розгляду проєктної документації на будівництво за робочим проєктом Філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Волинській області № 238/03-0048/01-23 від 12 липня 2023 року.

Відповідно до рішення сесії Оваднівської сільської ради від 23.02.2023 року № 23/18, Гуманітарному відділу Виконавчого комітету Оваднівської сільської ради як замовнику, було передбачено видатки для проведення робіт по об’єкту «Реконструкція даху загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в с. Овадне, провулок Шкільний, 4, Володимир-Волинського району, Волинської області».
Очікувана вартість робіт з капітального ремонту, реконструкції та реставрації визначається з урахуванням Кошторисних норм України «Настанова з визначення вартості будівництва», затверджених наказом Мінрегіону від 01.11.2021 № 281 «Про затвердження кошторисних норм України у будівництві» відповідно до розробленої та затвердженої проєктної документації.
Враховуючи експертний звіт та зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва, було визначено очікувану вартість робіт за предметом закупівлі.

Таким чином, на підставі вищевикладеного, враховуючи наявне фінансування та необхідність негайного виконання робіт з реконструкції даху  загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в с. Овадне для створення належних умов надання освітніх послуг, проведення заходів з енергозбереження заплановано проведення закупівлі через систему «Prozorro».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь