A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Історія успіху Катерини Гаврилюк - власниці кав’ярні «Gelato».

Дата: 07.12.2023 12:40
Кількість переглядів: 72

Фото без опису

Успішні жінки завжди надихають. Ми бачимо їх навколо нас, тендітних і неповторних, тих, хто творить новітню історію. Сьогодні кожен має чимало умов та можливостей для свого розвитку. Головне – бажання та віра у власні сили.

    Прикладом такої жінки є жителька міста Володимира Катерина Гаврилюк, яка відкрила на грантові кошти кав’ярню і перетворила на бізнес своє хобі.

    Ще перебуваючи у декретній відпустці, у Катерини, економіста за освітою,  з’явилося бажання змінити професійну діяльність – спробувати свої сили у сфері кулінарного мистецтва, перекваліфікуватися на кондитера. Адже дуже любила пекти торти, тістечка та прикрашати їх. Першими споживачами продукції був синочок і чоловік. Згодом, робила солодкі подарунки своїм близьким та друзям. Водночас увесь свій вільний час проводила в інтернеті в пошуках безкоштовних майстер-класів та за розмовами з однодумцями. Щоразу хотілося зробити краще, якісніше, смачніше. І дуже цим захопилася. Кожен раз смакуючи новим тістечком вона вчилася й удосконалювала свої навички з виготовлення солодощів. Так виникла ідея відкриття власної кав’ярні. Навіть назву придумала – «Gelato».

    Почалися пошуки приміщення. Перебрала десятки варіантів. Зупинилася на варіанті біля улюбленого місця відпочинку містян – парку «Слов’янський». Але, побачивши величину майбутнього орендованого приміщення, зрозуміла, що бюджет її задуму набагато більший, ніж вона запланувала. І тут доля посміхнулася Катерині. Саме тоді, коли дівчина нарешті вирішила втілити мрію у життя,  на допомогу прийшла урядова програма «єРобота». Безсонна ніч, кілька консультацій фахівців центру зайнятості та власноруч написаний бізнес-план. Звичайно все було нелегко, але дякуючи людям, які допомагали все вдалося . І згодом, отримавши кошти, закупила необхідне обладнання для майбутньої роботи та працевлаштувала двох працівників на нові робочі місця.

   Сьогодні її дітище - кав’ярня затишне атмосферне місце з надзвичайно різноманітним асортиментом, з гарною репутацією та сотнями задоволених клієнтів.

   «Цей заклад – моя душа, моя мрія , моя гордість! Я можу займатися улюбленою справою, працювати на гарному обладнанні й отримувати за це гроші. Моя справа перейшла на новий, значно вищий рівень Я щиро рада бачити кожного і всім колективом тішимося коли клієнти повертаються до нас знову і знову. Працюємо і розвиваємося далі» - каже Катерина

Детальнішу інформацію про отримання гранту можна знайти тут: https://www.dcz.gov.ua/storinka/mikrogrant-vlasna-sprava, або за адресою Володимир-Волинської філії - вулиця Коперніка, 5, місто Володимир, Волинська область,44701 або за номером телефону –(044) 244 94 71.

#грант #власнасправа #єРобота

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь