Оваднівська громада
Волинська область, Володимирський район

Навчальний онлайн-курс «Виявлення і реагування на випадки сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом, та надання допомоги постраждалим».

Дата: 21.12.2023 16:17
Кількість переглядів: 256

Фото без опису

Відповідно     до      листа      Міністерства      молоді      та      спорту      України

№ 11064/3.4 від 14.12.2023 щодо онлайн-курсу «Виявлення і реагування на випадки сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом, та надання допомоги постраждалим», Департамент культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації повідомляє про таке.

Національне агентство України з питань державної служби спільно з Вищою школою публічного управління, Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» за підтримки Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики та за допомоги ініціативи запобігання сексуального насильства Офісу закордонних справ, справ співдружності націй та розвитку Великої Британії й проєкту ООН Жінки

«Трансформаційні підходи для досягнення ґендерної рівності в Україні» розробили навчальний онлайн-курс «Виявлення і реагування на випадки сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом, та надання допомоги постраждалим».

Онлайн-курс створений з метою поглиблення знань з теми сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом (далі - СНПК), чутливої комунікації з постраждалими від СНПК, надання якісної медичної та психологічної допомоги, поінформованості про важливість координації та співпраці органів та організацій, що працюють у сфері протидії СНПК та надають допомогу постраждалим.

Онлайн-курс розміщений на навчально-освітній платформі Вищої школи публічного управління та відкритий для загального доступу. Пройти навчання можна за лінком: https://moodle.usg.org.ua/enrol/instances.php?id=166.

За результатами проходження курсу учасники навчання отримають відповідний сертифікат обсягом 0,2 кредиту ЄКТС, що зараховується державним службовцям та посадовим особам місцевого самоврядування як самоосвіта.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь