Оваднівська громада
Волинська область, Володимирський район

Навчальний онлайн-курс «Виявлення і реагування на випадки сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом, та надання допомоги постраждалим».

Дата: 21.12.2023 16:17
Кількість переглядів: 232

Фото без опису

Відповідно     до      листа      Міністерства      молоді      та      спорту      України

№ 11064/3.4 від 14.12.2023 щодо онлайн-курсу «Виявлення і реагування на випадки сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом, та надання допомоги постраждалим», Департамент культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації повідомляє про таке.

Національне агентство України з питань державної служби спільно з Вищою школою публічного управління, Асоціацією жінок-юристок України «ЮрФем» за підтримки Віцепрем’єр-міністерки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики та за допомоги ініціативи запобігання сексуального насильства Офісу закордонних справ, справ співдружності націй та розвитку Великої Британії й проєкту ООН Жінки

«Трансформаційні підходи для досягнення ґендерної рівності в Україні» розробили навчальний онлайн-курс «Виявлення і реагування на випадки сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом, та надання допомоги постраждалим».

Онлайн-курс створений з метою поглиблення знань з теми сексуального насильства, пов’язаного з конфліктом (далі - СНПК), чутливої комунікації з постраждалими від СНПК, надання якісної медичної та психологічної допомоги, поінформованості про важливість координації та співпраці органів та організацій, що працюють у сфері протидії СНПК та надають допомогу постраждалим.

Онлайн-курс розміщений на навчально-освітній платформі Вищої школи публічного управління та відкритий для загального доступу. Пройти навчання можна за лінком: https://moodle.usg.org.ua/enrol/instances.php?id=166.

За результатами проходження курсу учасники навчання отримають відповідний сертифікат обсягом 0,2 кредиту ЄКТС, що зараховується державним службовцям та посадовим особам місцевого самоврядування як самоосвіта.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь