A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Соціальна підтримка учасників бойових дій.

Дата: 18.01.2024 12:41
Кількість переглядів: 78

Фото без опису

18 січня 2024 року у рамках постійної співпраці Володимир-Волинської філії Волинського ОЦЗ з Володимир - Волинським районним територіальним центром комплектування та соціальної підтримки було проведено робочу зустріч керівництва філії з підполковником Валентином Корнієнком.

Під час розмови обговорили програми сприяння зайнятості населення, зокрема, такі як: навчання, ваучери та грантова підтримка розвитку бізнесу для ветеранів та військовослужбовців.

Основним аспектом під час зустрічі, було обговорення дії експериментального урядового проєкту, за яким учасники бойових дій та особи з інвалідністю внаслідок війни можуть безоплатно пройти професійне навчання. Ветерани мають можливість незалежно від рівня їх освіти пройти підготовку, перепідготовку або підвищення кваліфікації в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості. Це сучасні заклади освіти, які навчають робітничих професій, актуальних на ринку праці. Після закінчення навчання слухачам видається документ державного зразка про присвоєння відповідної кваліфікації.

Також обговорювались питання навчання за ваучером та ведення бізнесу чи відкриття власної справи  шляхом отримання мікрогранту.

На завершення обговорили вже існуючі механізми співпраці та домовились про нові кроки досягнення спільних  ідей та допомоги  учасникам бойових дій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь