Оваднівська громада
Волинська область, Володимирський район

РІШЕННЯ 33/3 Про надання дозволу на розробку Програми створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Оваднівської територіальної громадина 2024-2025 роки.

Дата: 06.03.2024 15:53
Кількість переглядів: 46

ОВАДНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХХХIІI сесія VIII скликання

РІШЕННЯ

 

06.02.2024                                с. Овадне                                              33/3

 

                                      

     Про надання дозволу на розробку Програми створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Оваднівської територіальної громадина 2024-2025 роки.

 

 

 

        

 

 

 

 

 

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанов Кабінету Міністрів України від 27.09.2017 № 733 «Про затвердження Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв'язку у сфері цивільного захисту», від 11 березня 2022 року №252 «Деякі питання формування та виконання місцевих бюджетів у період воєнного стану» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 15.01.2014 № 23-р «Про схвалення Концепції розвитку та технічної модернізації системи централізованого оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій», з метою створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Оваднівської сільської територіальної громади на 2024 – 2025 роки, сільська рада

 

В И Р І Ш И Л А:

            1. Надати дозвіл на розробку Програми створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Оваднівської територіальної громадина 2024-2025 роки. (далі – програма).

             2. Зобов’язати заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрика Івана Михайловича  розробити Програму створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Оваднівської територіальної громадина 2024-2025 роки.

            3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань фінансів, бюджету, планування,  соціально-економічного розвитку, житлово-комунального господарства, благоустрою, енергозбереження, транспорту, регуляторної політики, інвестицій та міжнародного співробітництва.

 

Голова                                                                                Сергій ПАНАСЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь