Оваднівська громада
Волинська область, Володимирський район

РІШЕННЯ 34/21 Про затвердження проєкту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельної ділянки зі зміною цільового призначення з метою продажу права ор

Дата: 27.05.2024 15:27
Кількість переглядів: 24

ОВАДНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХХХIV сесія VIII скликання

                                                        РІШЕННЯ                          

 

        17.05.2024                                с. Овадне                                              34/21

 

Про затвердження проєкту із землеустрою

щодо відведення земельної ділянки та

надання дозволу на розроблення технічних

документацій із землеустрою щодо поділу

земельної ділянки зі зміною цільового

призначення з метою продажу права оренди

на земельних торгах у формі електронного аукціону

 

Відповідно до  ст. 12, 127.ст. 134, п.5, ст.136, ст. 137, ст.134-139 Земельного кодексу України, ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.19,20,22,25,26,30,50  Закону України «Про землеустрій», Закону України «Про оренду землі», Закону України «Про державний земельний кадастр », розглянувши технічну документацію із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок (01.17) кадастровий номер  0725583900:04:001:2598  з метою забезпечення ефективного використання земель, залучення додаткових коштів у місцевий бюджет  Оваднівська сільська рада

 ВИРІШИЛА:

1.Затвердити проєкт із землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення, цільове призначення якої змінюється для ведення товарного сільськогосподарського призначення (01.01) площею 23,7104 га  кадастровий номер 0720584400:00:001:0069  з метою  продажу  права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону, (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) що розташована на території Оваднівської сільської ради за межами населеного пункту .

2. Надати дозвіл на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельної ділянки зі зміною цільового призначення з метою  продажу права оренди на земельних торгах у формі електронного аукціону (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам) цільове призначення для ведення товарного сільськогосподарського призначення (01.01) земельна ділянка площею 23,7104 га  кадастровий номер 0720584400:00:001:0069 на території Оваднівської сільської ради за межами населеного пункту.

3.Рекомендувати Оваднівській сільській раді звернутись в землевпорядну організацію, яка має ліцензію на виконання землевпорядних робіт, для замовлення технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельної ділянки.

4. Технічних документацій із землеустрою щодо поділу земельної ділянки зі зміною цільового призначення, на якій проставлені відмітки про Державну реєстрацію передати на чергову сесію ради для її затвердження та прийняття рішення щодо поділу.

 5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва,  архітектури, охорони  пам’яток  історичного середовища та комунальної  власності.

 

 

 

        Голова                                                                     Сергій  ПАНАСЕВИЧ

Олена Савас


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь