Оваднівська громада
Волинська область, Володимирський район

РІШЕННЯ 34/7 Про затвердження Програми створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Оваднівської сільської територіальної громади на 2024-2025 роки.

Дата: 27.05.2024 15:48
Кількість переглядів: 43

ОВАДНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ХХХІV сесія VIII скликання

РІШЕННЯ

 

17.05.2024                                      с. Овадне                                               № 34/7

 

Про затвердження Програми створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Оваднівської сільської територіальної громади на 2024-2025 роки.

 

 

 

 

 

 

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанов Кабінету Міністрів України від 27.09.2017 № 733 «Про затвердження Положення про організацію оповіщення про загрозу виникнення або виникнення надзвичайних ситуацій та зв'язку у сфері цивільного захисту»,  розпорядження Кабінету Міністрів України від 15.01.2014 № 23-р «Про схвалення Концепції розвитку та технічної модернізації системи централізованого оповіщення про загрозу або виникнення надзвичайних ситуацій», з метою створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Оваднівської сільської територіальної громади,   сільська рада

ВИРІШИЛА:

          1. Затвердити Програму створення місцевої автоматизованої системи централізованого оповіщення Оваднівської сільської територіальної громади на 2024 – 2025 роки (далі – Програма).

2. Фінансовому відділу Оваднівської сільської ради передбачити видатки на реалізацію заходів Програми, в межах наявних фінансових ресурсів.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрика Івана Михайловича.

 

 

 

Сільський голова                                                                         Сергій ПАНАСЕВИЧ 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь