Оваднівська громада
Волинська область, Володимирський район

Конкурс на заміщення вакантних посад директорів.

Дата: 19.06.2024 10:13
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Інформація

про конкурс на заміщення вакантних посад директорів

Закладу загальної середньої освіти «Ліцей села Овадне Оваднівської сільської ради Володимирського району Волинської області» та Закладу загальної середньої освіти «Ліцей с. Овлочин Оваднівської сільської ради»

 

Вимоги до учасників конкурсу: є громадянином України, вільно володіє державною мовою, має вищу педагогічну освіту не нижче магістра (спеціаліста), стаж педагогічної роботи не менше трьох років у галузі освіти, подання претендентом мотиваційного листа і перспективного плану розвитку навчального закладу та проведення ним відкритої публічної презентації, високі моральні якості та стан здоров’я претендента, що дозволяє виконувати професійні обов’язки.

Для участі в конкурсі необхідно подати: заяву на участь у конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», особову картку форми П-2 з додатками, дві фотокартки (4х6 см), копія документа про вищу освіту (з додатком, що є його невід’ємною частиною), копію сторінок паспорта громадянина України у формі книжечки з даними про прізвище, ім’я та по батькові, видачу паспорта та місце проживання або лицьового і зворотного боку паспорта громадянина України у формі картки та документа, що підтверджує місце проживання; документа, що підтверджує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків (сторінки паспорта громадянина України у формі книжечки - для особи, яка через свої релігійні переконання відмовляється від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомила про це відповідному контролюючому органу і має відповідну відмітку у паспорті громадянина України); військового квитка (при наявності), автобіографія та /або резюме (за вибором), сертифікат про вільне володіння державною мовою, копія трудової книжки чи інших документів, що підтверджують стаж педагогічної (науково-педагогічної) роботи не менше трьох років на день їх подання, довідка про відсутність судимості, довідка (сертифікат) про проходження психіатричного огляду, мотиваційний лист у довільній формі.

Документи подаються протягом 20 календарних днів з дня опублікування оголошення за адресою: вул. Перемоги, 20, с. Овадне, Володимирський район, Волинська область Оваднівська сільська рада. Довідки за телефоном: 0963824704.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь