Оваднівська громада
Волинська область, Володимирський район

Реабілітація осіб з ігровою залежністю.

Дата: 21.06.2024 14:59
Кількість переглядів: 73

Фото без опису

Ігрова залежність у сучасному світі є серйозною проблемою, яка може сприяти широкому спектру негативних наслідків як для окремої особи/сімї так і  для суспільства в цілому. Важливою задачею є розуміння її причин, наслідків та шляхів подолання.

Зважаючи на це, з метою підвищення обізнаності працівників надавачів соціальних послуг територіальних громад області з даною тематикою Волинським обласним центром соціальних служб спільно із Громадською спілкою "Центр відповідальної гри" 07-08 травня 2024 року було проведено онлайн-тренінг на тему: «Соціально-психологічна реабілітація осіб з ігровою залежністю».  Учасниками заходу були 47 працівників надавачів соціальних послуг з 24 територіальних громад  області, зокрема і від вашої територіальної громади.

З метою надання методичної допомоги надавачам соціальних послуг, щодо здійснення соціально-профілактичної роботи серед мешканців територіальних громад з питань негативного впливу азартних ігор (ігор на гроші), та загрози ігрової залежності (лудоманії), підвищення обізнаності населення щодо способів запобігання ігрової залежності, контактів закладів, які надають допомогу особам з ігровою залежністю та особливостей функціонування Реєстру осіб, яким обмежено доступ до гральних закладів та/або участь в азартних іграх надсилаємо інформаційні матеріали, з якими можна ознайомитись за посиланням:  

https://www.canva.com/design/DAFrgx-V8jc/xGqfR291cUoHBlUIGkSBKA/view.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь