Оваднівська громада
Волинська область, Володимирський район

ЗВІТ про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Оваднівської сільської територіальної громади за І півріччя 2024 рік.

Дата: 19.08.2024 15:58
Кількість переглядів: 17

ЗВІТ

про виконання програми соціально-економічного та культурного розвитку Оваднівської сільської територіальної громади за І півріччя 2024 рік

 

З початку 2024 року робота виконавчого комітету сільської ради та його структурних підрозділів була направлена на реалізацію завдань та заходів Програми  соціально-економічного та культурного розвитку Оваднівської територіальної громади на 2024 рік. Впровадження заходів, спрямованих на стабілізацію економічного і соціального розвитку територіальної громади, об’єднання зусиль усіх структурних підрозділів та відділів сільської ради навколо спільних проблем та інтересів дозволило забезпечити в першому півріччі 2024 року окремі позитивні результати.

На виконання проектів соціально-економічного та культурного розвитку було залучено кошти лише  місцевого бюджету.

По закладах освіти виконувались роботи, а саме:

- завершено нове будівництво споруди цивільного захисту в ЗЗСО «Гімназія с. Сусваль Володимирського району Волинської області», вартість робіт становить 312,648 тис. грн.;

- придбано  фільтр  очистки води для Гімназії с. Гайки;

- проводяться  роботи по закладах освіти щодо підготовці їх до нового навчального року, зокрема заміна підлоги в класі  Гімназії с. Гайки, класі Гімназії с Верба, розпочато роботи в коридорі Гімназії с. Сусваль, закуплено ДВП для спортзалу Ліцею с. Овлочин.

Проводились роботи із соціального захисту населення:  на протязі першого півріччя 2024 року регулярно відвідували неблагополучні сімї, складено акти по домашньому насильству, виплачено допомог на суму 199,3 тис. грн, а саме: на лікування 39 жителям на суму 84,5 тис. грн., сім’ям які опинились в складних життєвих обставинах отримали допомогу 14 сімей загальна сума 32,1 тис. грн., на поховання  3 жителям – 10,7 тис. грн., до Дня матері 12 – 12,0 тис. грн.,  на ліквідацію наслідків пожежі – 20,0 тис. грн., сім’ям загиблих – 40,0 тис. грн., крім того придбано похорону атрибутику та встановлено флагштоки на суму 28,7 тис. грн..

Відшкодовано перевізникам  по маршруту Володимир – Ягідне – Овлочин та Володимир – Білин загальна сума 71,5 тис. грн. ( 48,0 тис. грн.. і 23,5 тис. грн..), залізничним транспортом  - 1,9 тис. грн..

Виплачено допомог в сумі 106,7 тис. грн. догляд на непрофесійній основі.

На галузь медицини на протязі першого півріччя 2024 року профінансовано  в сумі 984,4 тис. грн., з  них  на заробітну плату 712.9 тис. грн., нарахування на заробітну плату – 142.3 тис. грн.., придбання предметів і матеріалів – 67,9 тис. грн., придбання медикаментів – 15.9 тис. грн., оплата послуг – 45.3 тис. грн.

В першому півріччі 2024 року для забезпечення функціонування Комунального господарства Оваднівської сільської ради   виділено коштів в сумі  1449,1 тис. грн., зокрема для виплати заробітної плати працівникам комунального господарства, оплати за енергоносії та інші поточні видатки.

На  ремонт доріг залучено кошти місцевого бюджету в сумі 287,1 тис. грн. з них: на грейдерування доріг місцевого значення, їх експлуатаційне утримання, закуплено щебінь для їх підсипання; проводились роботи з очистки доріг від снігових заметів, проведено поточний ремонт вулиці Галини Кажан в селі Гайки.

Проведено поточний ремонт зупинки в с. Верба в напрямку на с. Охнівка.

На потреби військових перераховано коштів в сумі 850,0 тис. грн.

60,0 тис. грн.. для придбання палива поліцейському офіцеру громади.

 

 

 

 Заступник сільського голови                                                                 Іван ЮРИК

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь