A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Оваднівський сільський центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх"

В неділю 16 травня на центральному стадіоні с.Овадне відбулись змагання з мініфутболу

В неділю 16 травня на центральному стадіоні с.Овадне відбулись змагання з мініфутболу  У підсумку перемогу святкували юнаки з Галинівки, другою стала команда ветеранів с.Овадне, третє місце - молодь Овадне. Усі призери були нагороджені медалями відповідних ступенів

10:55:51 18.05.2021

15 травня Оваднівське ОТГ за сприянням «Спорт для всіх» провело учнівські змагання з пішого мандрівництва серед шкіл громади.

15 травня Оваднівське ОТГ за сприянням «Спорт для всіх» провело учнівські змагання з пішого мандрівництва серед шкіл громади. Участь прийняли усі школи. У молодшій віковій групі І місце зайняла команда с.Галинівки, ІІ місце – с.Сусваль, ІІІ місце – друга команда с.Галинівки. У середній віковій групі І місце зайняла команда с.Верби, ІІ місце – друга команда с.Верби, ІІІ місце – команда с.Галинівки. У старшій віковій групі І місце зайняла команда с.Галинівки, ІІ місце –  команда с.Овадне, ІІІ місце – команда с.Гайки.

10:54:07 16.05.2021

20 березня в Турійську відбувся турнір з жиму штанги лежачи, участь в якому взяли представники Оваднівської громади.

20 березня  в Турійську відбувся турнір з жиму штанги лежачи, участь в якому взяли представники Оваднівської територіальної громади. У підсумку перемогу в жимі штанги вагою 25 кг. з результатом 55 повторів здобув Захаров Любомир. Серед глядачів впевнену перемогу святкував Захаров Валентин, який підняв штангу вагою 35 кг. 126 разів. Вітаємо наших переможців!Так тримати!

22:53:22 23.03.2021

Вдалий виступ спортсменки Оваднівської ОТГ

Федорець Анна,  вихованка Володимир-Волинської районної ДЮСШ та учениця  6 класу ЗОШ І-ІІ ст. с.Верба, взяла участь у чемпіонаті України  з боксу серед жінок-молоді, юніорок та дівчат, що проходив з 8 по 14 березня в м.Ужгород Закарпатської області.

09:46:38 15.03.2021

Відкрита першість Оваднівської ОТГ із баскетболу

27 грудня в гімназії с. Верба відбулася відкрита першість Оваднівської ОТГ із баскетболу 3Х3 , яку організував Оваднівський сільський центр "Спорт для всіх" в особі Балажа Л.Л. Серед дівчат І місце зайняли учні гімназії с.Верба, ІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ст.Березовичі, ІІІ місце – ЗОШ І-ІІ ст.Микуличі. У юнаків І місце зайняли учні ЗОШ І-ІІ ст.Микуличі, ІІ місце – гімназії с.Верба, ІІІ місце – ЗОШ І-ІІІ ст.Березовичі.

18:08:22 05.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь