A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Заходи в ОТГ разом з центром зайнятості

Дата: 09.02.2019 14:41
Кількість переглядів: 623

Фото без описуПрацюємо з громадами по новому! У рамках реалізації проекту «Успішна громада» фахівці Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості провели у центральній садибі с. Овадне зустріч керівного апарату ОТГ з жителями громади, що зареєстровані як безробітні. 
Організація громадських робіт на території громади щодо задоволення потреб у реалізації проектів, благоустрою території, надання послуг соціально незахищеним верствам населення – такі питання обумовлювались під час зустрічі. Представники старостинських округів ділились напрацюваннями у 2018 році та планами громади на 2019 рік.
«За сприяння служби зайнятості та жителів громади ми вирішимо всі проблеми, що виникають у процесі реалізації наших проектів» - звернувся до жителів громади голова Оваднівської ОТГ Сергій Панасевич. Адже у 2019 році на організацію громадських робіт у бюджеті громади закладено 40,8 тис. грн.
Чому ж такому виду робіт відводиться важлива роль?
Фото без описуНачальник відділу взаємодії з роботодавцями Юлія Іщук зауважила: «Аргументи досить переконливі. Завдяки громадським роботам можна пом'якшити або випередити наслідки безробіття, крім того — вирішуються нагальні питання соціального розвитку територіальних громад та міста, а на осіб, зайнятих на громадських роботах, поширюються соціальні гарантії, включаючи право на пенсійне забезпечення. Період участі у таких роботах зараховується до трудового стажу». 
Володимир-Волинська філія Волинського обласного центру зайнятості і надалі планує співпрацювати з об’єднаними територіальними громадами у плані організації громадських робіт, адже 
органи місцевої влади також зацікавлені у проведенні таких робіт: наводиться лад у населених пунктах, зростає рівень доходів населення, ремонтуються об'єкти соціальної сфери тощо. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь