A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Співпраця з Володимир-Волинською міськрайонною філією Волинського обласного центру зайнятості

Дата: 08.02.2019 14:53
Кількість переглядів: 592

#Успішна_громада #Овадне #презентація #співпраця
«Робота служби зайнятості – це робота з людьми, які хочуть працювати. Ми хочемо допомогти громаді стати справді успішною, використовуючи всі інструменти, доступні службі зайнятості. Наша мета – задовольнити потреби людей у роботі, задовольнити потреби роботодавців у працівниках і безпосередньо задовольнити потреби самої об’єднаної територіальної громади», - так презентував новий проект «Успішна громада» директор Волинського обласного центру зайнятості Роман Романюк. 
З метою ознайомлення з новим проектом «Успішна громада» 30 січня відбулась зустріч директора Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Наталії Уколової з представниками керівного апарату Оваднівської об’єднаної територіальної громади. Оваднівська територіальна громада була утворена в листопаді 2017 року внаслідок об'єднання п’ятьох сільських рад: Оваднівської, Білинської, Галинівської, Красноставської Гайківської. Тільки у 2018 році підприємствами, що зареєстровані на території Оваднівської ОТГ було подано 54 актуальні вакансії, 48 з яких укомплектовані за сприяння служби зайнятості. 71 житель Оваднівської ОТГ отримали роботу за направленням Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості, 67 – приймали участь у громадських та роботах тимчасового характеру. У 2018 році на базі Центру професійного становлення «Крок до успіху» Оваднівського професійного ліцею проведено 4 семінари для молоді, ярмарок кар’єри, 4 тренінги «Побудова кар’єри». 
Під час презентації Наталія Володимирівна зауважила: «У рамках реалізації цього проекту фахівці служби зайнятості організовуватимуть круглі столи та робочі зустрічі, братимуть участь у розробці стратегії розвитку ОТГ, проводитимуть ярмарки вакансій, тренінги, семінари, профконсультації. Окрім того, здійснюватимуть професійну орієнтацію учнівської молоді на здобуття актуальних на ринку праці професій та спеціальностей, актуальних для конкретної громади». Створення нових робочих місць, сприяння укомплектуванню вакансій, організація громадських робіт – такі питання були обумовлені під час зустрічі. У 2019 році Оваднівською об’єднаною територіальною громадою планується витратити 40,8 тис. грн на організацію громадських робіт. Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Юлія Іщук обумовила проведення зустрічі старост громади з безробітними, що проживать на території старостинських округів щодо залучення їх до громадських робіт. Зустріч запланована на 8 лютого у приміщення центральної садиби с. Овадне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь