A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Про умови оплати праці  Оваднівському сільському голові

Дата: 29.12.2021 17:35
Кількість переглядів: 576

ОВАДНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XІІI сесія VIII скликання

 

РІШЕННЯ

21.12.2021                                       с. Овадне                                             № 13/6

        Про умови оплати праці

 Оваднівському сільському голові

 

 

Відповідно  до пункту 5 частини 1 статті 26 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”,  ст.21 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» Постанови Кабінету Міністрів України від 9 березня 2006року від № 268 „ Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів ” (із змінами і доповненнями),  сільська рада

 ВИРІШИЛА:

1. Визначити умови оплати праці Оваднівського сільського голови  Панасевича Сергія Степановича відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів ”(із змінами і доповненнями),   в межах затверджених видатків на оплату праці працівників  Оваднівської сільської ради.

2. Встановити Оваднівському сільському голові Панасевичу Сергію Степановичу:

2.1. Посадовий оклад та надбавку за сьомий ранг посадової особи місцевого самоврядування в розмірі, визначеному додатками 50 та 57 постанови Кабінету Міністрів України від 09 березня 2006 року №268 „Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів ”(із змінами і доповненнями).

2.2. Надбавку за вислугу років в розмірі 20 відсотків від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг. На час обрання на посаду стаж служби  Панасевича С.С., що зараховується до служби в органах місцевого самоврядування, складає 12 років, 10 днів.

2.3 Надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років.

3. Виплачувати Оваднівському сільському голові Панасевичу Сергію Степановичу:

 3.1. Щомісячну премію в розмірі 35 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг, надбавки за вислугу років, надбавки за виконання особливо важливої роботи, а також преміювання до державних і професійних свят у розмірі до посадового окладу у межах фонду преміювання та економії фонду заробітної плати.

 3.2. Щорічну матеріальну допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати.

 3.3 Допомогу для вирішення соціально-побутових питань в розмірі середньомісячної заробітної плати у межах економії фонду заробітної плати.

   4. Надати право Оваднівському сільському голові Панасевичу Сергію Степановичу встановлювати умови оплати праці заступнику сільського голови  з діяльності виконавчих органів  та секретарю сільської ради.

 

 

 

Голова                                                                      Сергій ПАНАСЕВИЧ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь