A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Громадське слухання щодо Документу державного планування с. Крать

Дата: 11.12.2023 10:32
Кількість переглядів: 51

Фото без опису

1. Протокол громадського слухання щодо Документу державного планування (посилання на документ)

2. Протокол зборів жителів с. Крать (посилання на документ)

ПРОТОКОЛ

громадського слухання

щодо Документу державного планування

«Детального плану території орієнтовною площею 40.00 та за межами населеного с. Верба з кадастровим номером 0720584400:00:001:0263, за межами населеного с. Крать з кадастровим номером 0725583900:04:001:2339, на території Оваднівської сільської ради Володимирського району Волинської області» 06 листопада 2023 року зала засідань сільської ради У громадських слуханнях брали участь: Габрель Михайло Савас Олена Сович Олександр Подкопаєв Ярослав Пікула Григорій На громадських слуханнях присутні□ 5 осіб. Головуючий □: Савас Олена

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

1. Про Документ державного планування «Детального плану території орієнтовною площею 40.00 га за межами населеного с. Верба з кадастровим номером 0720584400:00:001:0263, за межами населеного с. Крать з кадастровим номером 0725583900:04:001:2339, на території Оваднівської сільської ради Володимирського району Волинської області». Головуючий^: Надав слово автору проекту, директору Науково-дослідного проектного центру «Геоурбаністики та планування» Михайлу Габрелю. ВИСТУПИЛИ: Михайло Габрель зазначив, що продовж місяця письмових звернень від громади і електронних звернень через систему не поступало. Теж сказав, що рішення було прийнято в квітні і охоплювало дві ділянки: перша ділянка - в селі Верба (за межею населеного пункту), друга - в селі Крать. До сьогодні ДПТ земельної ділянки в селі Крать ще не розроблявся. Ця ділянка є за межею населеного пункту на дорозі Верба - Любомль. Передбачається спорудження пташника до 1 млн курей посадки в рік, враховуючи це охоронна зона планується 300-т метрова. Нами було зроблено збір усіх попередніх даних. Здійснено листування з усіма зацікавленими та відповідальними службами, відповідно отримано відповідні висновки. Процедуру Є-СЕО повністю було пройдено. Теж було сказано, що реалізація цього об’єкту, його розвиток і розширення принесе позитивний економічний вплив для громади в економічному плані та збільшить к-ть робочих місць. Планується створити до 30-ти робочих місць. Процедура громадського обговорення відбувалася більше місяця, всі можливі учасники могли побачити Детальний план на офіційному сайті сільської ради та залишити свої зауваження, паперова документація для ознайомлення знаходилася у Оваднівській сільській раді. Було запропонованого врахувати письмові пропозицій, які надійшли. (Пропозиції додаються)

ВИСТУПИЛИ:

Михайло Габрель запропонував підтримати даний об’єкт, для того щоб він реалізовувався і рекомендувати його після виправлення пропозицій, які поступили з системи Е-СЕО, а також рекомендувати на затвердженні на сесії Оваднівської сільської ради. Головуючий □: Поставив на голосування проект рішення «Детального плану території орієнтовною площею 10.00 га , за межами населеного с. Крать з кадастровим номером 0725583900:04:001:2339, на території Оваднівської сільської ради Володимирського району Волинської області». ГОЛОСУВАЛИ: за - 5, одноголосно проти-0 утримались- 0 ВИРІШИЛИ: рекомендувати винести проект рішення планування «Детального плану території орієнтовною площею 10.00 га , за межами населеного с. Крать з кадастровим номером 0725583900:04:001:2339, на території Оваднівської сільської ради Володимирського району Волинської області». 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь