Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:"Послуги з організації гарячого харчування учнів на 2024 рік".

Дата: 05.01.2024 12:27
Кількість переглядів: 147

Фото без опису

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

                                                                                                                                                     05.01.2023 рік

                             Послуги з організації гарячого харчування учнів на 2024 рік

за кодом ДК 021:2015: 55510000-8 — Послуги їдалень (аутсорсинг)

Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів», ГУМАНІТАРНИЙ ВІДДІЛ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОВАДНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ(код ЄДРПОУ 44450000; адреса: вулиця Перемоги, 20, с. Овадне, Волинська область, 44720) інформує про проведення відкритих торгів (з особливостями)на закупівлю послуг з організації гарячого харчування учнів закладів загальної середньої освіти Оваднівської сільської ради. Закупівля здійснюється відповідно Закону України «Про публічні закупівлі» та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (зі змінами і доповненнями).

Предмет закупівлі: Послуги з організації гарячого харчування учнів на 2024 рік за кодом ДК 021:2015: 55510000-8 — Послуги їдалень (аутсорсинг) проводиться за процедурою:відкриті торги (з особливостями), КЕКВ 2230 – Продукти харчування.

Ідентифікатор закупівлі: UA-2024-01-05-002462-a.

Обґрунтування доцільності закупівлі: закупівля здійснюється з метою  забезпечення гарячого харчування учнів 1-11 класів (пільгових категорій) закладів загальної середньої освіти Оваднівської сільської ради.

Обґрунтування обсягів закупівлі Товару: зважаючи на межі затверджених обсягів фінансування на 2024 рік у розмірі 700000,00 гривень та максимальної ціни одного діто - дня - 40 гривень, затвердженої рішенням сесії Оваднівської  ради,  було прийнято рішення провести закупівлю послуг з організації гарячого харчування учнів закладів загальної середньої освіти Оваднівської сільської ради лише на навчальний період з січня по травень 2024  року.

Очікуваний обсяг закупівлі Товару: 17500 діто-дні.

Очікувана вартість предмета закупівлі Товару: 700000,00 гривень.(Сімсот тисяч гривень, 00 коп.).

Період поставки Товару: січень - травень 2024 року.

Місце поставки Товару:заклади загальної середньої освіти Оваднівської сільської ради.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій: 13.01.2023р.  00:00 год.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Виконавець зобов'язується проводити закупівлю продуктів харчування та продовольчої сировини, які будуть використовуватися для надання послуг, що відповідають вимогам законодавства щодо їх безпеки і якості (ГОСТ, ДСТУ, ТУ тощо) та мають документи, які підтверджують якість та походження продуктів харчування (декларація виробника, сертифікат якості товару, висновок санітарно-епідеміологічної експертизи тощо).

Вага готової порції повинна відповідати фізіологічним та натуральним нормам, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» від 24 березня 2021 р. № 305.

Працівники Виконавця, що будуть задіяні протягом усього терміну виконання договору, зобов'язані дотримуватись існуючих санітарно-гігієнічних вимог (працювати за наявності діючих особистих медичних книжок, у відповідному одязі, бути чистими, не приступати до роботи у випадках наявності інфекційних захворювань тощо).

Послуги повинні надаватися відповідно до примірного чотиритижневого сезонного меню та щоденного меню-розкладу, згідно постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». Примірне чотиритижневе сезонне меню та щоденнеменю-розклад повинно враховувати особливі дієтичні потреби здобувачів освіти/дітей (у разі наявності), сезонність, наявні харчові продукти, порцію страв для різних вікових груп, а також відповідати вимогам санітарного законодавства та нормам харчування. Примірні чотиритижневі сезонні меню погоджуються з територіальним органом Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів (Держпродспоживслужба).

Продукти харчування та продовольча сировина повинні надходити до навчального закладу разом із супровідними документами, які свідчать про їх походження та якість. Продукти повинні бути переважно вітчизняного виробництва, безпечні, належної якості, без вмісту токсичних речовин та генетично модифікованих організмів. Якість товару повинна відповідати показникам якості та безпеки, встановленим законодавством України на відповідний вид продукції

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь