Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Обґрунтування технічних, якісних характеристик, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі "ДРОВА ПАЛИВНІ"

Дата: 13.03.2024 16:38
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі:

ДРОВА ПАЛИВНІ

код ДК 021:2015 –03410000-7 – Деревина

 

Інформація щодо обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 р. № 1266, що вносить зміни до постанови КМУ від 11 жовтня 2016 року № 710 «Про ефективне використання державних коштів», ГУМАНІТАРНИЙ ВІДДІЛ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ОВАДНІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ РАДИ (код ЄДРПОУ 44450000; адреса: вулиця Перемоги, 20, с. Овадне, Волинська область, 44720) інформує про проведення відкритих торгів з особливостями на закупівлю дров паливних. Закупівля здійснюється відповідно Закону України «Про публічні закупівлі» та Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “ Про публічні закупівлі ”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 12 жовтня 2022 р. № 1178 (зі змінами та доповненнями).

Закупівля товару: Дрова паливні

Ідентифікатор закупівлі:  UA-2024- 03-13-009783-a   закупівля на prozorro.gov.ua

Ідентифікатор плану закупівлі:  UA-P-2024-03-13-012035-a.

Обґрунтування доцільності закупівлі товару: У зв’язку з наявною потребою у закупівлі дров для опалення приміщень закладів, які перебувають в оперативному управлінні Гуманітарного відділу виконавчого комітету Оваднівської сільської ради, згідно кошторисних призначень на 2024 рік.

Обґрунтування обсягів закупівлі товару: Зважаючи на обсяг кошторисних призначень згідно рішення сесії Оваднівської сільської ради №33/44 від 26 лютого 2024 року було виділено кошти у розмірі 200000,00 гривень, Уповноваженою особою було  прийнято рішення провести закупівлю товарів  в обсязі згідно виділених коштів. Для визначення обсягів закупівлі  товару враховано середню ціну дров паливних за підписаними договорами у попередньому році, шляхом моніторингу інтернет – ресурсів, в електронному каталозі та в електронній системі закупівель “Zakupivli.pro” щодо аналогічних закупівель.

Очікуваний обсяг закупівлі  товару: 180 м3 (Сто вісімдесят метрів кубічних).

Очікувана вартість предмета закупівлі: 200000,00 гривень (Двісті тисяч гривень, 00 копійок) (з/без ПДВ).

Очікувана вартість предмета закупівлі визначена згідно кошторисних призначень на 2024 рік (згідно рішення сесії Оваднівської сільської ради №33/44 від 26 лютого 2024 року).

До ціни товару включена вартість товару, закупованої постачальником на оптовому ринку або через біржові аукціони лісових господарств, послуги з навантаження/розвантаження товару, доставка товару автотранспортом з урахуванням вартості цін на паливно-мастильні матеріали, націнка (маржа) постачальника та всі визначені законодавством податки та збори.

 

Період поставки товару: з моменту підписання договору до 31 грудня 2024 року.

Місце поставки товару: Згідно Таблиці 1 Додатку №2 до тендерної документації.   

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмета закупівлі - технічні вимоги до предмета закупівлі:

Загальнй обсяг товару: 180 м3 (Сто вісімдесят метрів кубічних).

№п/п

Технічні та якісні вимоги до предмету закупівлі

Фактичні технічні характеристики товару, що пропонує Учасник

Відповідність технічним вимогам (так або ні)

  1.  

Деревина дров’яна промислового та непромислового використання

Деревина мішаних порід.

Розмір: по довжині – від 1 до 4  метрів, по товщині – від 10 см.

Деревина повинна бути очищена від сучків і гілок. Висота сучків, що залишилися не повинна перевищувати 3 см.

Не допускається зовнішня трухлява гниль.

 

 

 

Продукція повинна відповідати вимогам діючої нормативно-технічної документації. Учасник самостійно здійснює зберігання товару та доставку, проводить навантаження та розвантаження товару. Поставка товару здійснюється будь-яким транспортом постачальника окремими партіями від загального обсягу договору, згідно заявок замовника на вказане місце постачання та включена у вартість товару. Поставка Товару здійснюється транспортом Учасника-переможця згідно наданих заявок Замовником (при необхідності, Замовник може вимагати поставку дрібними партіями). Вартість навантаження, розвантаження, зберігання та доставка товару повинна бути включена до вартості ціни пропозиції.

Товар повинен відповідати стандартам ДСТУ або іншій нормативно-технічній документації, що підтверджується сертифікатом відповідності виробника. Товари, що постачаються повинні мати необхідні копії сертифікатів відповідності виробника, реєстраційне посвідчення та висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи, або іншій подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, повинен бути оформлений відповідно до вимог законодавства України.

Неякісний товар підлягає обов’язковій заміні, але всі витрати пов’язані із заміною товару, несе постачальник. Заміна неякісного товару на товар належної якості відбувається впродовж 3 робочих днів.

Замовник залишає за собою право, вимагати наочного підтвердження заявлених критеріїв для підтвердження відповідності їх технічним характеристикам.

Поставка товару має супроводжуватися документами (рахунками, накладними, документами, які засвідчують якість та безпеку).

Транспортування товару повинно відповідати встановленим вимогам.

Товар постачається відповідно до поданих заявок Замовника до 31 грудня 2024 року на адресу структурного підрозділу Замовника, яка вказана в Тендерній документації.

При постачанні товару Учасник повинен на кожну партію товару надавати документи, що підтверджують кількість, якість та безпечність товару згідно з вимогами чинного законодавства та стандартами якості.

У даній таблиці наявні лише ключові (важливі) характеристики предмету закупівлі, тому при поданні тендерної пропозиції Учасник повинен зазначити усі характеристики предмету закупівлі.

Учасник має гарантувати надання якісного товару.

Технічні, якісні характеристики товару за предметом закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим чинним нормативним актам чинного законодавства (державним стандартам, технічним умовам), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

Постачальник зобов’язаний вживати заходи для запобігання забруднення навколишнього середовища, зокрема:

- не порушувати екологічні права та інтереси місцевих громад;

- запобігати виникненню аварійних ситуацій;

- запобігати утворення продовольчих відходів;

- здійснювати збирання та вивезення сміття та відходів, які утворюються при зберіганні та постачанні товару ;

- не допускати розливу нафтопродуктів, мастил та інших хімічних речовин на ґрунт;

- ощадливо використовувати воду та електроенергію.

Відповідальність за виконання вимог екологічної безпеки, що передбаченні Законом України «Про охорону навколишнього середовища» несе Постачальник.

Строк поставки товару: з дати підписання договору до 31.12.2024 року.

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: «ДРОВА ПАЛИВНІ», код ДК 021:2015 –03410000-7 – Деревина погоджене та затверджене начальником Гуманітарного

відділу виконавчого комітету Оваднівської сільської ради Іващенко Тетяною Федорівною.

 

 Уповноважена особа                                                                              Ганна САВЮК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь