A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Рішення №15/28 від 18.02.2022 "Про включення земельної ділянки до переліку ділянок право оренди на які виставляється на земельні торги у формі аукціону"

Дата: 09.06.2022 11:04
Кількість переглядів: 162

ОВАДНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

XV сесія VIII скликання

 

 РІШЕННЯ                          

 

18.02.2022                                     с.Овадне                                                № 15/28

 

Про включення земельної ділянки до переліку

ділянок право оренди на які виставляється на

земельні торги у формі аукціону

З метою соціально-економічного розвитку територіальної громади Оваднівської  сільської  ради, раціонального використання земель, керуючись  ст.ст. 12, 122, 134-135, 139 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,враховуючи рекомендації постійної комісії з питань  земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва,архітектури,охорони  пам'яток  історичного середовища, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної  власності, Оваднівська сільська рада

ВИРІШИЛА:

1.Включити до переліку земельних ділянок для продажу права оренди на них на земельних торгах у формі аукціону земельну ділянку  сільськогосподарського призначення площею 4.00 га; кадастровий номер: 0720580400:00:001:0262, код класифікації згідно Класифікації видів цільового призначення земель, затвердженої наказом Держкомзему України № 548 від 23.07.2010 року – 01.01, категорія земель: землі сільськогосподарського призначення, цільове призначення: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що розташована на територіїОваднівської сільської ради(за межами населеного пункту) Волинська область, Володимир-Волинський район.

2. Виконавчому комітету  сільської ради провести відбір виконавця земельних торгів продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) з наступним відшкодуванням витрат виконавцю земельних торгів на їх проведення  за рахунок коштів, що сплачується покупцем лота.

3.Уповноважити голову Оваднівської сільської ради укласти договір на виконання робіт про підготовку лоту для продажу права оренди на земельних торгах (аукціоні) з виконавцем земельних торгів з наступним відшкодуванням витрат виконавцю земельних торгів за рахунок коштів, що сплачується покупцем лота.

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на  постійну  комісію з питань  земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури,охорони  пам'яток  історичного середовища, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної  власності.

 

Голова                  Сергій  ПАНАСЕВИЧ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь