A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

РІШЕННЯ    №21/14 Про Звернення депутатів Оваднівської сільської ради до начальника ГУНП у Волинській області, щодо необхідності  призначення поліцейського офіцера в Оваднівській сільській територіальній громаді

Дата: 28.11.2022 10:45
Кількість переглядів: 88

ОВАДНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХI сесія VIII скликання

 

РІШЕННЯ

  23.11.2022                                       с. Овадне                                           №21/14

 

Про Звернення депутатів Оваднівської сільської ради

до начальника ГУНП у Волинській області, щодо

необхідності  призначення поліцейського офіцера в Оваднівській сільській територіальній громаді

 

Керуючисьст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», згідно з Всеукраїнським проєктом «Поліцейський офіцер громади», враховуючи  рекомендації постійної  комісії з гуманітарних питань, з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту і здійснення контролю за дотриманням вимог діючого законодавства щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів, сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

        1.  Схвалити текст звернення депутатів Оваднівської сільської  ради 8 скликання до начальника ГУНП у Волинській області, щодо необхідності призначення поліцейського офіцера в Оваднівській сільській територіальній громаді.

       2. Звернення надіслати начальнику Головного управління національної поліції  у Волинській області полковнику поліції Крошко Юрію Олександровичу.

       3.  Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з гуманітарних питань, з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики, регламенту і здійснення контролю за дотриманням вимог діючого законодавства щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів.

 

          Голова                                                            Сергій ПАНАСЕВИЧ

 

 

 

 

 

 

Додаток

до рішення Оваднівської сільської ради № 21/14

від 23.11.2022

 

Начальнику Головного управління

                                                            національної поліції  у Волинській області

                                                            полковнику поліції

Крошко  Юрію Олександровичу.

 

ЗВЕРНЕННЯ

 

депутатів Оваднівської сільської ради щодо призначення                 поліцейського офіцера громади в Оваднівській сільській                        територіальній громаді

      Відповідно до меморандуму між головами ОТГ і Національною поліцією України та проєкту «Поліцейський офіцер громади» з метою забезпечення правопрядку та законності на території Оваднівської сільської територіальної громади, звертаємося до Вас з проханням призначити поліцейського офіцера в Оваднівській сільській територіальній громаді, де вже майже рік  відсутній відповідний фахівець.

      У зв’язку з введенням воєнного стану, а також із збільшенням притоку внутрішньо переміщених осіб на території громади, зокрема, осіб ромської національності, для забезпечення правопорядку і благоустрою у населених пунктах громади необхідна безпосередня присутність поліцейського офіцера Оваднівської сільської територіальної громади та здійснення ним своїх посадових обов’язків.

      Служба у справах дітей Оваднівської сільської ради не може здійснювати свої повноваження, тобто, проводити заплановані рейди для соціального захисту дітей,які перебувають у складних життєвих обставинах, оскільки, не було делеговано представника поліції та не виділено транспорту, для реалізації даного заходу.

     Начальнику Володимир-Волинського РВП ГУНП у Волинській області, майору поліції Василю Майданюку був надісланий лист із проханням делегувати представника поліції та виділити транспорт.

     Були зафіксовані факти торгівлі наркотичними речовинами особами ромської національності в селі Овадне, але, нажаль, і надалі громада залишається без шерифа, а зазначені особи безкарно вчиняють злочини.

     Головні завданням поліцейського громади — забезпечувати порядок, запобігати правопорушенням і злочинам у межах своєї сільської територіальної громади, жителі Оваднівської сільської територіальної громади не відчувають себе захищеними та у безпеці.

      Просимо призначити поліцейського офіцера в Оваднівську сільську територіальну громаду та повернути поліцейський автомобіль закріплений за Оваднівською сільською територіальною громадою.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь