A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Вітання сільського голови з днем захисників та захисниць України.

Дата: 01.10.2023 11:51
Кількість переглядів: 82

Фото без опису

Сьогодні, 1 жовтня, наша держава відзначає День захисників та захисниць України. Свято змінило дату через реформу церковного календаря, згідно якої Покрова Пресвятої Богородиці припадає не на 14 жовтня, а на перше число цього місяця. В цей день українці вшановують захисників та захисниць країни.

    Тож, дозвольте мені, із великою шаною та вдячністю, привітати всіх захисників і захисниць, які вже десятий рік дають відсіч російській агресії, що особливо жорстокою є останні два роки повномасштабного вторгнення на нашу землю.

    Окремо вітаю захисників і захисниць, які родом із мальовничих сіл Оваднівської громади. Ви є частиною великої сили, яка бореться за рідну землю і ми пишаємося Вами. Завдяки Вам і Вашим побратимам наша Батьківщина зберігає свою незалежність.

    Із великою скорботою та болем у серці схиляю голову перед земляками-героями, які віддали своє життя за волю України і наш мирний сон. Вони назавжди залишаться в нашій пам’яті… Вклоняюсь їм до землі і висловлюю щирі співчуття їхнім родинам та батькам. 

    Дорогі захисники та захисниці! Ви — наша надія та найвеличніші герої, які стоять на варті нашої свободи та незалежності. Щиро зичу Вам міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба.  Нехай заступництво Божої Матері завжди супроводжує Вас на цьому шляху, а Ваша мужність ніколи не залишає Вас. Бережіть себе та незалежність України! 

    Також сердечно вітаю всіх жителів Оваднівської громади із особливим Днем для українців – святом Пресвятої Покрови – єдиним релігійним святом, яке є одночасно національно-патріотичним та державним. У сьогоднішніх нелегких обставинах життя українського народу ми просимо Пресвятої Владичиці її Покрову над нами. Бажаю усім нам козацьких вчинків, звитяг і глибокої духовності. Нехай прагнення відстоювати свою волю та незалежність і надалі буде неодмінною рисою українців.

    З повагою сільський голова Сергій Панасевич.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь