Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

РІШЕННЯ № 28/9 Про затвердження матеріалів для продажу земельної ділянки на земельних торгах у формі електронного аукціону за адресою с. Овадне по вулиці Покровській

Дата: 29.09.2023 11:24
Кількість переглядів: 58

ОВАДНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

XXVIII сесія VIII скликання

 

РІШЕННЯ

                                                                                                       

20.09.2023                                          с.Овадне                                                 № 28/9

  

Про затвердження матеріалів для продажу                                                                         земельної ділянки на земельних торгах у                                                                                  формі електронного аукціону за адресою                                                                                            с. Овадне по вулиці Покровській

 

З метою соціально-економічного розвитку Оваднівської сільської територіальної громади, раціонального використання земель, керуючись  ст. ст. 12, 122, 127, 134-135,139 Земельного кодексу України, ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою забезпечення ефективного використання земель, залучення додаткових коштів у місцевий бюджет  враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам'яток, історичного середовища та комунальної власності, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1.Виставити на продаж у власність на земельних торгах земельну ділянку площею 0,0450 га, з кадастровим номером 0720584401:01:001:0477 по вулиці Покровській в селі Овадне Володимирського району, з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07).

2. Погодити звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки, площею 0,0450 га, з кадастровим номером 0720584401:01:001:0477 по вулиці Покровській в селі Овадне Володимирського району, з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07), призначеної для продажу у власність на земельних торгах, у розмірі тридцять чотири тисячі шістсот шістдесят вісім гривень (34668 грн.)

3.Затвердити стартову ціну земельної ділянки площею 0,0450 га, з кадастровим номером 0720584401:01:001:0477 по вулиці Покровській в селі Овадне Володимирського району, з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (03.07), призначеної для продажу у власність на земельних торгах, у розмірі тридцять чотири тисячі шістсот шістдесят вісім гривень (34668 грн.)

4. Встановити значення кроку земельних торгів у формі аукціону у розмірі

 1.0 % від стартового ціни земельної ділянки.

5. Торги провести в порядку визначеному ст.ст. 135-139 Земельного кодексу України.

6. Дату проведення земельних торгів у формі електронного аукціону визначити оператору електронного майданчика, підключеного до електронної торгової системи у межах термінів, визначених ст.137 Земельного кодексу України .

7. Витрати (видатки), здійснені на підготовку Лоту для продажу на земельних торгах відшкодовуються переможцем земельних торгів у порядку встановленому Кабінетом Міністрів України.

8. Уповноважити голову Оваднівської сільської ради Панасевича С.С. від імені Організатор земельних торгів підписати протокол про результати торгів, укласти договір купівлі- продажу земельної ділянки, із переможцем торгів  та інші документи з питань проведення земельних торгів.

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та комунальної власності.

 

 

Голова                                                                                    Сергій ПАНАСЕВИЧ

 

Савас Олена

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь