A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Володимир-Волинська філія Волинського обласного центру зайнятості

Працівники для "Зіниці ока"

Оптометрист – це фахівець, який не лише виготовляє окуляри, але й допомагає їх правильно підібрати клієнтові. Працюючи зі спеціальною технікою, перевіряє гостроту зору пацієнта та виконує всі необхідні заміри. Досвідчений майстер знає методи коригування різних проблем із зором. Але не варто плутати його з лікарем-офтальмологом. Він не виписує рецепти на окуляри, оптометрист може лише порадити.

11:28:55 23.04.2021

Зустрічі фахівців Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центу зайнятості в Оваднівській громаді.

16 квітня фахівці відділу активної підтримки безробітних Марія Кротюк та Оксана Тихнюк спільно з представником Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Степаном Слащуком провели заходи для мешканців Оваднівської територіальної громади.

18:46:01 16.04.2021

Легалізація праці у галузі торгівлі, тимчасового розміщення та організації харчування, діяльності готелів та ресторанів

З метою інформаційно-роз’яснювальної роботи та недопущення типових помилок роботодавцями 15 квітня 2021 року у приміщенні Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості було проведено бліц-навчання на тему: «Легалізація праці у галузі торгівлі, тимчасового розміщення та організації харчування, діяльності готелів та ресторанів».

17:14:01 15.04.2021

Фахівці з профорієнтації Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського ОЦЗ в школі с. Хобултова.

15 квітня провідні фахівці з профорієнтації Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського ОЦЗ Марія Кротюк та Оксана Тихнюк завітали до старшокласників школи села Хобултова.

15:40:54 15.04.2021

«Територія майстерності» в Суходолах.

В рамках реалізації проєктів «Територія майстерності» та «Успішна громада» в с.Суходоли Володимир-Волинської ОТГ за сприяння Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості відбулась зустріч мешканців села з головним спеціалістом відділу контролю в насінництві та розсадництві управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Оксаною Кігічак та провідним спеціалістом ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» Світланою Жук.

17:20:02 06.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь