Оваднівська громада
Волинська область, Володимирський район

Володимир-Волинська філія Волинського обласного центру зайнятості

Акція «Успіх в дії»

В рамках проєктів «Територія майстерності» на території Устилузької ТГ за сприяння Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся захід до 30-річчя дня Незалежності України, акція «Успіх в дії».. Поспілкуватись з мешканцями громади запросили головного спеціаліста відділу контролю в насінництві та розсадництві управління фітосанітарної безпеки ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Оксану Михайлівну Кігічак та провідниого спеціаліста ДУ «Волинська обласна фітосанітарна лабораторія» Світлану Анатоліївну Жук.

15:23:37 19.08.2021

Зустріч з Тетяною Пагубою

Як займатись улюбленою справою ще й утримувати за це матеріальну винагороду? Як розпочати свій бізнес з мінімальними витратами? З такими питаннями часто стикаються початківці-підприємці, що наважились відкрити свій власний бізнес.

15:21:42 19.08.2021

Регіональний День кар’єри

У Володимир-Волинській міськрайонній філії Волинського обласного центру зайнятості відбувся Регіональний День кар’єри .Захід організували  з метою сприяння активній зайнятості шукачів роботи , підвищення їх  мобільності на ринку праці, організації взаємодії претендентів на заявлені вакансії та роботодавців, використання дієвих та ефективних інструментів пошуку роботи та до 30 – річчя Незалежності України .

14:50:01 19.08.2021

Співпраця з ТзОВ "Володимир-Волинський хлібозавод"

13 серпня 2021 року провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Володимир-Волинської міськрайонної філії Волинського обласного центру зайнятості Ірина Панасюк відвідала ТзОВ "Володимир-Волинський хлібозавод", з яким налагоджена тісна співпраця впродовж 20 років. Зустріч відбулась за участі начальниці відділу кадрів Наталії Романюк.

08:22:17 17.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь