A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

РІШЕННЯ   № 25/11 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ТзОВ «Володимир-Волинський хлібозавод»

Дата: 08.05.2023 14:33
Кількість переглядів: 89

ОВАДНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

XXV сесія VIII скликання

 

РІШЕННЯ

                                                                                                                        26.04.2023                                          с. Овадне                                           № 25/11

 

Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки ТзОВ «Володимир-Волинський хлібозавод»

 

Розглянувши клопотання ТзОВ «Володимир-Волинський хлібозавод» про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 14.8819 га яка перебуває в оренді (кадастровий номер 0725583900:01:002:0001) розташованої на території Оваднівської (Овлочинської) сільської ради для рибогосподарських потреб, відповідно до статті 23 Закону України «Про оцінку земель», ст. ст. 12, 201 Земельного кодексу України, ст. 26. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток історичного середовища та комунальної власності, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду площею 14,8819 га яка перебуває в оренді (кадастровий номер 0725583900:01:002:0001) для рибогосподарських потреб розташованої на території Оваднівської (Овлочинської) сільської ради Володимирського району, Волинської області. Нормативно грошова оцінка земельної ділянки водного фонду площею 14,8819 га складає 358108,16 гривень (триста п’ятдесят вісім тисяч сто вісім гривень 16 коп.)

2. Внести зміни в договір оренди земельної ділянки від 07.04.2005 року, викласти в новій редакції а саме: в пункті 7 «орендна плата вноситься орендарем в грошовій формі в розмірі 1200 гривень», замінити на орендну плату 10%  від нормативно грошової оцінки в сумі 35811 грн за рік.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток історичного середовища, житлово-комунального господарства, благоустрою та комунальної власності.

 

 

Голова                                                                             Сергій ПАНАСЕВИЧ

Олена Савас


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь