Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

РІШЕННЯ 30/20 Про затвердження нормативної грошової оцінки та передачу в оренду земельних ділянок.

Дата: 29.12.2023 12:10
Кількість переглядів: 33

ОВАДНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

XXX сесія VIII скликання

 

РІШЕННЯ

 

19.12.2023                                          с. Овадне                                           № 30/20

 Про затвердження нормативної грошової оцінки

 та передачу в оренду земельних ділянок

 

Відповідно до статей 12,76,93,123,124,134 Земельного кодексу України, Закону України «Про оренду землі», частини 5 статті 16 Закону України „Про Державний земельний кадастр”, розглянувши клопотання ТОВ «ЮТК»  враховуючи рекомендації постійної з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та комунальної власності, сільська рада

ВИРІШИЛА:

1.Затвердити ТОВ «ЮТК»  технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,1500 га становить 190175,04 гривень.(Сто дев’яносто тисяч сто сімдесят п’ять гривень 04коп.) кадастровий номер 0725583900:03:002:0001 розташованої с.Ставки Оваднівської (Овлочинської) сільської ради, що передається в оренду Товариству з обмеженою відповідальністю» Юкрейн Тауер Компані» для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд електронних комунікацій (КВЦПЗД-13.01)

2. Внести зміни в договір, замінивши сторони «Орендодавець «Турійська  районна державна адміністрація Володимир-Волинського району»» в особі першого заступника голови Олеся Євгена на Оваднівська сільська рада в особі голови Панасевича Сергія Степановича, «Орендаря «Закрите акціонерне товариство «Київстар Дж.Ес.Ем»» в особі директора філії Скляра Віктора Петровича на «Товариство з обмеженою відповідальністю (ТзОВ) «Юкрейн Тауер Компані» надалі ТОВ «ЮТК».

3. Внести зміни в договір оренди земельної ділянки від 04.06.2006 року, викласти в новій редакції а саме: в пункті 2.3 «орендна плата вноситься Орендарем в грошовій формі в розмірі 3226,20 гривень» , замінити на орендну плату 12 %  від нормативно грошової оцінки в сумі 190175,04 гривень за рік.

4. Встановити орендну плату в розмірі 12% від нормативної грошової оцінки земель за рік. Нормативна грошова оцінка земельної ділянки комунальної власності площею 0,1500 га станом на 21 серпня 2023 року становить 190175,04 гривень.(Сто дев’яносто тисяч сто сімдесят п’ять гривень 04коп.)

5. ТОВ»ЮТК» у місячний термін  укласти додаткову угоду до договір оренди на земельну ділянку та провести реєстрацію права оренди згідно з чинним законодавством.

 

 

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, природокористування, планування території,  будівництва, архітектури, охорони пам’яток,  історичного середовища та комунальної власності.

 

 

Голова                                                                             Сергій ПАНАСЕВИЧ

 

Олексюк Любов


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь