A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Земельна децентралізація: Парламент прийняв в цілому законопроект №2194

Земельна децентралізація: Парламент прийняв в цілому законопроект №2194

  28 квітня Верховна Рада прийняла в цілому законопроект «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» №2194.

19:33 28.04.2021

ГУРТ запрошує.

ГУРТ запрошує.

Ресурсний центр ГУРТ розпочинає відбір представників органів місцевого самоврядування для проходження онлайн навчання з відкритих даних.

17:46 27.04.2021

АМУ презентує самоврядцям Волині добірку відповідей на проблемні питання щодо старост

АМУ презентує самоврядцям Волині добірку відповідей на проблемні питання щодо старост

Асоціація міст України презентує самоврядцям Волині добірку відповідей на проблемні питання щодо старост. АМУ, щоб надати практичну допомогу громадам, зібрала проблемні питання, які їх турбують у зв’язку з прийняттям Верховною Радою України Проєкту Закону «Про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку інституту старост» (№4535), та підготувала відповіді і роз’яснення.Але в Асоціації міст України зазначають, що аналіз прийнятого після доопрацювання тексту дає великі підстави сумніватися, що законопроєкт повністю досягне своєї мети, а саме, надасть поштовх для розвитку інституту старост. Цей Закон в даний час ще не підписаний головою Верховної ради України і не переданий на підпис Президенту України. Збірка підготовлена в рамках Проєкту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

14:50 27.04.2021

26 квітня – День пам’яті Чорнобильської трагедії.

26 квітня – День пам’яті Чорнобильської трагедії.

Чорнобильська катастрофа – екологічно-соціальна катастрофа, спричинена вибухом і подальшим руйнуванням четвертого енергоблоку Чорнобильської атомної електростанції в ніч на 26 квітня 1986 року, розташованої на території України. Руйнування мало вибуховий характер, реактор був повністю зруйнований і в довкілля було викинуто велику кількість радіоактивних речовин.

12:42 26.04.2021

Волиньгаз Збут» запроваджує нові тарифи на газ для населення

Волиньгаз Збут» запроваджує нові тарифи на газ для населення

ТОВ «Волиньгаз Збут» з 1 травня 2021 року запропонує своїм побутовим клієнтам нові тарифи на природний газ. Ціни на блакитне паливо у рамках нових тарифів будуть оприлюднені 25 квітня. Товариство розробило чотири тарифні пропозиції: «Твій газ річний», «Твій газ – рівний платіж», «Твій газ місячний», «Твій газ на зиму».

20:57 24.04.2021

Село Галинівка.

Село Галинівка.

Такого села, як Галинівка, в далекому минулому  в нашому районі не було. На карті, датованій 1924 роком,  у цій місцевості була польська колонія Камелювка. У 20-і роки минулого століття землі тут роздали «осадникам» Сокольському та Бабулінському (осадниками називали тих, хто воював раніше в армії Пілсудського). Так появилась майбутня  «Галинівка»

17:35 23.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь