A A A K K K
для людей із порушенням зору
Оваднівська громада
Волинська область, Володимир-Волинський район

Новини

Дата: від до Скинути

Меблі для школи в с. Овлочин.

Меблі для школи в с. Овлочин.

Загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня с. ОВЛОЧИН щиро дякує Оваднівській сільській раді, а особливо керівникам Панасевичу Сергію Степановичу та Павлюку Валерію Анатолійовичу за отримані 6 комплектів шкільних меблів для 1 класу НУШ та 9 дошок для кабінетів.

12:17 17.04.2021

Бандуристка з Овлочина.

Бандуристка з Овлочина.

Ткачук Катерина Василівна народилася 10 липня 2001 року у селі Овлочин Турійського району Волинської області. Загальноосвітню школу закінчила у рідному селі. З 2011 року почала навчатись у ДМШ смт Турійськ по класу бандури у Денисюк Вікторії Миколаївни. Провчившись там 1 рік, перевелась у ДМШ у м. Володимир-Волинський де навчалась 4 роки у класі Денисюк Ганни Миколаївни. За роки навчання була відмінницею, та переможцем у обласних конкурсах. У 2020 році закінчила Волинський коледж культури і мистецтв ім. І. Ф. Стравінського по класу бандури у заслуженого діяча мистецтв України, кандидата мистецтвознавства Дмитрук Ірини Іванівни, клас вокалу Гнатюк Галини Констянтинівни. З 2020 року стала студенткою Національної музичної академії ім. П. І. Чайковського у класі бандури та вокалу Заслуженої артистки України, професора Людмили Володимирівни Федорової. За роки навчання приймала участь у багатьох конкурсах: 1. Всеукраїнський фестиваль-конкурс виконавців на народних інструментах «Провесінь» м. Кропивницький 2017 рік - номінація «Бандура-інструментальна» І премія 2018 рік - номінація «Бандура-інструментальна, вокальна» Гран-прі, ІІ премія 2019 рік - номінація «Бандура- інструментальна, вокальна» І премія, ІІ премія 2020 рік - номінація «Бандура- інструментальна, вокальна» Гран-прі, І премія 1. Міжнародний конкурс юних бандуристів «Волинський кобзарик» 2017 рік, м. Луцьк ( ІІ премія) 2. Всеукраїнський конкурс-огляд за програмою «Нові імена України» 2018 рік, м. Київ ( виборола лауреатство) 3. Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв і талантів «Я йду за мрією» 2020 рік, м. Бердянськ ( І премія) 4. Всеукраїнський відкритий фестиваль-конкурс виконавців на народних інструментах «Мереживо» пам’яті заслуженого діяча мистецтв України Олександра Степанова 2019 рік, м. Рівне ( І премія). У 2021 році стала кандидатом на стипендію Президента України. Зараз Ткачук Катерина здобуває освіту у Національній музичні академії ім. П. І. Чайковського, та активно займається популяризацією бандурного мистецтва.

12:12 17.04.2021

Збірник відповідей на найпоширеніші запитання про вакцинацію  проти COVID-19

Збірник відповідей на найпоширеніші запитання про вакцинацію  проти COVID-19

В Україні вийшов збірник відповідей на найпоширеніші запитання про вакцинацію  проти COVID-19 для медичних працівників та широкого загалу, який підготували представники ГО «Батьки за вакцинацію» за підтримки Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я та міжнародних партнерів.

19:24 16.04.2021

КОНКУРС: УКРАЇНСЬКИЙ БОРЩ – НАЦІОНАЛЬНИЙ БРЕНД КУЛІНАРНОЇ КУЛЬТУРИ

КОНКУРС: УКРАЇНСЬКИЙ БОРЩ – НАЦІОНАЛЬНИЙ БРЕНД КУЛІНАРНОЇ КУЛЬТУРИ

Борщ – одна з найпопулярніших українських страв. Існує багато різновидів та способів його приготування. 6 жовтня 2020 року відбулося засідання Експертної ради з питань нематеріальної культурної спадщини при Міністерстві культури та інформаційної політики України, за підсумками якого культура приготування борщу увійде до Національного переліку елементів нематеріальної культурної спадщини. Вперше до Національного переліку включено загальноукраїнський елемент, а не лише регіональний.У кожній родині є свій рецепт приготування борщу.

18:20 15.04.2021

Новини з гімназії с. Верба.

Новини з гімназії с. Верба.

Дружній колектив гімназії с.Верба щиро дякує працівникам Оваднівської сільської ради в особі голови Панасевича С.С. та батькам учнів 6 класу в особі Роя А.М. за розуміння освітянських проблем та підтримку у зміцненні матеріально-технічної бази закладу.

18:05 15.04.2021

Зустріч школярів в с. Ставки з працівниками Володимир- Волинського відділу поліції.

Зустріч школярів в с. Ставки з працівниками Володимир- Волинського відділу поліції.

Восьмого квітня відбулася зустріч учнів   школи в с. Ставки з офіцером поліції Оваднівської громади Коколюком Андрієм Івановичем та інспектором сектору ювенальної превенції, Володимир-Волинського районного відділу поліції Ткачук Оксаною Ярославівною. Цікавим було обговорення проблем, пов'язаних із виконанням норм законодавства, правами та обов'язками школярів, питань відповідальності за порушення законодавства. Чекаємо наступної зустрічі!

10:27 10.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь