Оваднівська громада
Волинська область, Володимирський район

Ігор Володимирович Гузь здійснив робочий візит в Оваднівську сільську раду

Дата: 15.02.2018 12:57
Кількість переглядів: 949

Фото без опису

                 14 лютого 2018 року, народний депутат Верховної Ради України, Ігор Володимирович Гузь, з робочим візитом, відвідав Оваднівську сільську раду, Володимир-Волинського району, Волинської області. Зустріч з громадою відбулась в Оваднівському професійному ліцеї. На чолі з головою, в конференц-залі, зібралися депутати, члени виконавчого комітету сільської ради, керівництво установ та активісти громади.

                  Ігор Володимирович доповів про здобутки для громади за минулий рік своєї роботи. Розповів про план роботи своєї команди на 2018 рік. Зазначив, що прийдешній рік передбачає бути важким у роботі, адже саме на цей період очікується завзята боротьба між політичними силами. Тому з цим 2018 рік – важливий рік! Також інформував про те, що в цьому році завершиться ремонт автодороги на відрізку Луцьк - Володимир-Волинський. Розпочнуться роботи по ремонту автодороги Володимир-Волинський – Нововолинськ, Луцьк – Ковель. Зазначив про незадовільний стан асфальтного покриття на відрізку Володимир-Волинський – Блаженик та його необхідність у капітальному ремонті.

                  Нардеп поінформував присутніх про те, що 15 млн. грн. запланованих в дорожньому фонді Володимир-Волинського району буде залучено на ремонт автодороги Овадне-Красностав. Сільський голова додав, що, за кошти громади, у 2018 році планується ще ремонт дороги на відрізку Верба – Овадне. Присутні на зустрічі зауважили про те, що до даного виду робіт обов’язково необхідно залучити і місцевих аграріїв, адже великогабаритна техніка їхніх підприємств досить негативно впливає на стан автодоріг по Оваднівській сільській раді. Ігор Володимирович підтримав дану пропозицію, але зауважив, що дане питання необхідно вирішувати на місцевому рівні.

                  Гострим питанням, на сьогоднішній день, в Оваднівській сільській раді є можливе об’єднання Оваднівського професійного ліцею з Володимир-Волинським вищим професійним училищем. Місцева громада повністю проти даного рішення. Тому нардеп не міг залишитись осторонь і прокоментував ситуацію. Він зазначив, для того, щоб утримати навчальний заклад та доєднати до нього професійно-технічне училище № 22 смт. Луків, Турійського району, Волинської області, необхідно виконати ряд фінансових розрахунків, та довести, що ліцей має право на життя і може функціонувати самостійно, конкуруючи із Володимир-Волинським вишем. Для оперативної роботи він запропонував допомогу своєї команди та зауважив, що необхідно боротися та працювати однією командою.

Фото без опису

                   На засіданні підіймались питання про передачу земель, які знаходяться поза межами населених пунктів у розпорядження об’єднаним громадам та приватизації земельних ділянок. Нардеп дав відповіді на питання, та доповнив його, начальник земельного відділу Оваднівської сільської ради, Гулуа Зураб Таргманович.

                   На зустрічі, народний депутат повідомив присутнім свій номер мобільного телефону. Заручившись підтримкою, закликав до ефективної, плідної роботи громади для розвитку Оваднівської сільської ради.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь